Koulutuspäällikkö / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme koulutuspäällikköä Tredun Kalevan kampuksen Kangasalan toimipisteeseen. Vakinainen virka täytetään 1.11.2020 alkaen.

Koulutuspäällikkö johtaa toimintaa henkilöstönsä esimiehenä edistäen yhteisöllisyyttä, opetushenkilöstön itseohjautuvuutta ja vastuunkantoa, laadukasta oppimista ja toiminnan kokonaistuloksellisuutta. Koulutuspäällikkö vastaa alaisensa henkilöstön osalta työaikasuunnitelmista ja rekrytoinneista, osaamisen johtamisesta, työhyvinvoinnista ja työsuojelusta hyödyntäen työssään tiimivastaavien, alan kehittämisestä vastaavien koulutuspäälliköiden sekä muiden asiantuntijoiden osaamista. Työ- ja virkaehtosopimusten (OVTES, KVTES) määräysten tuntemus on oleellinen osa työtehtäviä. Koulutuspäällikkö johtaa koulutustoiminnan kokonaisuutta strategisen ohjelman mukaisesti ja vastaa koulutustarjonnan mitoittamisesta resursseihin. Koulutuspäällikkö osallistuu yritysyhteistyön ja kumppanuuksien kehittämiseen. Tehtävään sisältyy ammatillisen koulutuksen lainsäädännön, kunnallisen päätöksenteon ja opetushallituksen ohjeistuksen tuntemus.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 13 §:n mukainen kelpoisuus.

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus opettajan työstä. Lisäksi katsomme eduksi vahvan aikuiskoulutuksen ja toisen asteen koulutuksen tuntemuksen, ammatillisen koulutuksen rahoitusjärjestelmän tuntemuksen sekä opetushallinnon tutkinnon suorittamisen.

Arvostamme esimies- ja johtamisosaamista ammatillisesta koulutuksesta, oppilaitoksen toiminnanohjausjärjestelmän (esim. MultiPrimus) tuntemusta sekä hyviä ICT-taitoja. Arvostamme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tehtävän edellyttämää englannin kielitaitoa sekä hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kalevan kampuksen koulutusjohtaja Regina Blom, puh. 040 806 2092, koulutuspäällikkö Armi Salminen, puh. 050 441 8818 ja koulutuspäällikkö Marjo Tommiska, puh. 050 320 9466.

Hakuaika päättyy 21.9.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Kalevan kampuksen koulutusjohtaja Regina Blom, puh. 040 806 2092, koulutuspäällikkö Armi Salminen, puh. 050 441 8818 ja koulutuspäällikkö Marjo Tommiska, puh. 050 320 9466.

Ammatillinen koulutus / Tredu Kaleva
Osoite: 36200 Kangasala

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!