Koulutuspäällikkö va - Nokian kaupunki

Koulutuspäällikkö va - Nokian kaupunki

Pirkan opisto on Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Vesilahdessa toimiva seudullinen kansalaisopisto. Haemme työyhteisöömme määräaikaiseen tehtävään 1.11.2019 alkaen kokenutta koulutuspäällikköä.
Koulutuspäällikön tehtävänä on toimia Pirkan opiston musiikin ja tanssin koulutusalan johtajana sekä tukipalveluhenkilöstön esimiehenä, osallistua opetuksen koordinointiin ja kehittämiseen opiston toiminta-alueella Lempäälässä, Vesilahdessa, Nokialla ja Pirkkalassa. Koulutuspäällikön työpiste on Nokialla. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, Pirkan opiston toiminta-alueen ja toimijoiden sekä kansalaisopistotoiminnan tuntemusta ja kokemusta. Tehtävä edellyttää tieto- ja viestintäteknisiä taitoja sekä sosiaalisen median menetelmien hallintaa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia tiimimäiseen yhdessä tekemiseen. Haastattelut järjestetään ke 23.10.2019.

Lisätietoja

http://www.pirkanopisto.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat tarvittaessa rehtori Matti Korolainen, 040 133 4210, matti.korolainen@nokiankaupunki.fi, apulaisrehtori Anna-Leena Salokorpi, 040133 4230, anna-leena.salokorpi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi, Pirkan opisto
Osoite: Nokianvaltatie 25A, 37100 Nokia

Pirkan opisto on Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Vesilahdessa toimiva seudullinen kansalaisopisto.