Koulutuspäällikkö - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki / Vamia hakee teknologiapalveluiden osaston koulutuspäällikköä 7.12.2021 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Koulutuspäällikkö toimii rehtorin alaisuudessa johtaen teknologiapalvelut osastoa, johon kuuluvat auto-, metalli- ja talotekniikan- koulutusalat. Työtehtäviin kuuluu vastata kokonaisvaltaisesti teknologiapalveluiden toiminnasta, taloudesta ja pedagogisesta kehittämisestä.
Hän vastaa opetuksen kehittämisestä, järjestelyistä ja laadunhallinnasta. Koulutuspäällikkö toimii osaston opetushenkilökunnan esimiehenä.

Virkaan on asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Teknologiapalelut osastolla annetaan tällä hetkellä opetusta suomen- ja englannin kielellä, joiden hallitsemisesta edellytämme.

Edellytämme korkeakoulututkintoa, ammatillisen koulutuksen ja työelämän hyvää tuntemusta. Hakemallamme henkilöllä on esimies- ja johtamisosaamista, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Hän tulee hyvin toimeen opiskelijoiden kanssa ja on aktiivinen opetuksen- ja ammatillisen koulutuksen kehittäjä.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikolla 45.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Åsa Stenbacka puh. 040-7507030
asa.stenbacka(at)vamia.fi

Lisätietoja

Sivistystoimi/Vamia

Olemme kaksikielinen oppilaitos, jossa koulutamme suomen- ja ruotsin kielen lisäksi myös englannin kielellä. Opiskelijoita vuosittain on runsaat 4 000 ja henkilökunnan määrä noin 300. Järjestämme ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta ammatti- ja erikoisammattitutkintoina. Kaikki tutkintomme ovat mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Vamian monialainen osaaminen vaikuttaa siellä työskentelevissä ihmisissä. Kehitämme jatkuvasti taitojamme ja jaamme oppimaamme ja työelämäkokemuksemme innolla eteenpäin yhteisössämme.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat