Skip to main content
test
Koulutussuunnittelija - Kauhajoen kaupunki

Kauhajoen kansalaisopistossa on haettavana

Koulutussuunnittelija

ajalle 1.8.2022 - 31.12.2022

Kauhajoen kansalaisopisto etsii Sinua, innostunut koulutussuunnittelija. Kauhajoen kansalaisopisto toimii 4 kunnan alueella Suupohjassa Kauhajoella, Teuvalla, Isojoella ja Karijoella.

Määräaikaisen koulutussuunnittelijan tehtävään kuuluu kansalaisopistotoiminnan tukeminen koko Suupohjan alueella, mutta työ kohdentuu erityisesti Teuvan alueelle. Tehtäviä ovat konkreettisesti kurssien suunnittelu sekä toteuttamisen tukeminen yhteistyössä opettajien kanssa, opettajien rekrytointi, perehdytys ja neuvonta, opiskelijoiden opintoneuvonta, tapahtumien suunnittelu ja organisointi, opiston tiedotuksesta vastaaminen, tiedotus- ja markkinointimateriaalin tuottaminen, kehittämistyöhön osallistuminen sekä sidosryhmätyöskentely eri verkostoissa.
Tehtävään kuuluu satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä ja se edellyttää matkustusvalmiutta Kauhajoen kansalaisopiston toiminta-alueella mm. eri opetuspisteissä.

Kelpoisuusvaatimukset ja palkkaus määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavalta toivotaan pedagogista pätevyyttä tai vastaavia opintoja, vahvaa kokemusta koulutussuunnittelutehtävistä sekä hyviä tiimi-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja

Hakemukset (sisältäen CV:n ja tärkeimmät muodollisen pätevyyden osoittavat tutkintotodistuskopiot) lähetetään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään joko sähköisesti hyvinvointipalvelut@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki, Kansalaisopisto, PL 500, 61801 KAUHAJOKI.

Hakuaika päättyy 1.6.2022 klo 15.00.

Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.kauhajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opistojen vs. rehtori Anna Pellikka, puh. 040 194 7576
sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi
Vs. hyvinvointijohtaja Niina Kiprianoff, puh. 040 184 0113
sähköposti: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Lisätietoja

Kauhajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut

Vetovoimainen Kauhajoen kaupunki järjestää ja kehittää alueellaan peruspalveluita sekä luo edellytyksiä asua, tehdä työtä, yrittää ja harrastaa.

Turvallinen ja viihtyisä Kauhajoki on elinvoimainen Kauhajoen seudun hallinnollinen keskus sekä aktiivinen elinkeinoelämän ja sidosryhmien verkottaja, asiantunteva ja tehokas kumppani.

Kaupunki yhdessä siihen liittyneiden kuntien kanssa muodostaa yrittäjäystävällisen ja ihmisläheisen yhteisön, joka hyödyntää verkostoituneita ja kehittyviä tuotanto- ja palvelumuotoja.

Asiantuntijayhteisö muodostaa toimintaympäristön, jossa toiminnot järjeste-tään hyvinvointia edistävästi, kustannustehokkaasti ja vaikuttavasti. Kauhajoki tunnetaan laadukkaasta lasten kasvatuksesta ja opetuksesta sekä monipuolisista kulttuuri-, liikunta- ja muista vapaa-ajan palveluista. Kauhajoki menestyy materiaalien käsittelyjärjestelmien, maaseutuelinkeinojen, uusiutuvien energia-alojen, elintarvike-, puu- ja palvelualojen osaajana.


Osoite: Hallintoaukio, 61800 Kauhajoki

Sinulle suositellut työpaikat