Skip to main content
test
Koulutussuunnittelija - Parikkalan kunta

Haemme Simpelejärven opistoon määräajaksi täytettävään työsuhteeseen koulutussuunnittelijaa. Työsuhde alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.5.2024. Valintaa tehdessä arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja mahdollisuutta liikkua kahden kunnan alueella. Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva alan korkeakoulututkinto. Valitun tulee myös itse tuottaa soveltuvaa koulutusta, joten opettajapätevyys tai muuten osoitettu koulutusosaaminen vaaditaan.

Parikkalan kunnan hallinnoima Simpelejärven opisto on Parikkalan ja Rautjärven yhteinen kansalaisopisto, jonka pyrkimyksenä on toteuttaa ajan haasteisiin vastaavaa ja alueen pitovoimaa tukevaa koulutusta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.parikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. sivistysjohtaja Erkki Sirniö, p. 044-7811297 ma-pe klo 8-15

Lisätietoja

Vapaa-aikapalvelut

Parikkala on viihtyisä, luonnoltaan monimuotoinen ja kaunis kunta. Parikkala sijaitsee Etelä-Karjalassa valtatie 6 varrella vajaan tunnin ajomatkan päässä Imatralta pohjoisen suuntaan. Matkaa Savonlinnaan on noin 60 km. Parikkala tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Parikkala - Parasta yhdessä.


Osoite: Harjukuja 6, 59100 Parikkala
Parikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat