Koulutussuunnittelija, Oske ja International House Tampere / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Maahanmuuttajien osaamiskeskus sekä International House Tampere alustoilla toteutetaan Tredun järjestämää ohjausta, osaamiskartoitusta, valmennusta sekä koulutusta. Toiminta on osa Tredun Yritys- ja työnantajapalveluiden matriisin toimintaa.

Haemme koulutussunnittelijaa määräaikaiseen toimeen alkaen 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan kestäen 30.6.2022 saakka. Koulutussuunnittelijan tehtävä sijoittuu maahanmuuttajien osaamiskeskukseen sekä International House Tampereen yhteyteen ja koulutuksia suunnitellaan vahvassa yhteistyössä yritysten kanssa.

Koulutussuunnittelija osallistuu sisäisille ja ulkoisille (esim. työvoima- ja yrityskoulutukset) asiakkaille kohdennettujen koulutusten suunnitteluun (ml. tarjousten valmistelu), ja niiden toteuttamissuunnitelmien laatimiseen sekä koulutuksen järjestelyihin. Vastuualueeseen kuuluvat myös markkinointi, ohjeistus ja tiedottaminen. Lisäksi koulutussuunnittelija viestii nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa, laatii koulutusesitteitä, ylläpitää ja organisoi haku- ja koulutustietoja ja osallistuu markkinointi-/tiedotustilaisuuksiin ja yhteistyöverkostoissa toimimiseen.

Näiden lisäksi koulutussuunnittelijan tehtävään sisältyy koulutuksen hakuaikojen hakuprosessin suunnittelu, koulutuksesta kiinnostuneiden ja hakeutumisvaiheessa olevien henkilöiden ohjaus sekä koulutuksien ajoituksen suunnittelu. Lisäksi tehtäviin kuuluvat vuosisuunnittelu-, työ-/lukujärjestys ja/tai opetustarjotintyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Eduksi luetaan ammatillisen koulutuksen tuntemus ja kokemus itsenäisistä suunnittelutehtävistä sekä suomen ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito ja osaaminen vieraskielisten asiakkaiden koulutukseen ja koulutuksen suunnitteluun liittyen. Lisäksi eduksi luetaan hyvä tietotekninen osaaminen, palvelumuotoiluosaaminen sekä kokemus yritysyhteistyöstä. Arvostamme myös viestintäosaamista sekä eri koulutusmuotojen ja -rahoitusten tuntemusta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Anne Erkinheimo-Kyllönen, puh. 044 431 44 61. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi, lomailemme vk 42.

Hakuaika päättyy 28.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan
  • Tampereen kaupunki, Asiakkuudet ja kumppanuudet
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyö
  • TRE-01-2177-21
  • 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan
  • KVTES
  • 13.10.2021 - 28.10.2021 23:59
  • TamperePirkanmaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Anne Erkinheimo-Kyllönen, puh. 044 431 44 61. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi, lomailemme vk 42.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Asiakkuudet ja kumppanuudet

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat