Koulutussuunnittelija - Savon koulutuskuntayhtymä

Koulutussuunnittelija - Savon koulutuskuntayhtymä

Koulutussuunnittelija Savon ammattiopistoon suunnittelupalveluihin ajalle 1.9.2019 - 31.12.2020.

Koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluvat henkilöstökoulutusten suunnittelu-, organisointi ja sihteeritehtävät, koulutus- ja valmennuskokonaisuuksien käytännön järjestelyt sekä erilaiset tiedotus- ja viestintätehtävät yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, viestintäosaamista sekä valmiuksia erilaisten tietojärjestelmien ja sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämiseen. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavan tyyppisiä taitoja vaativista tehtävistä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.sakky.fi

Tiedusteluihin vastaa 19.6 - 3.7.2019 Maija Savolainen, p. 044 785 3545 ja 24.7 - 5.8.2019 Anne Nissinen, p. 044 785 4922
Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä. Myös pohjakoulutustodistukset (peruskoulun tai lukion todistus) tulee toimittaa. Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.

Savon koulutuskuntayhtymä, Savon ammattiopisto, Oppimispalvelut
Osoite: Presidentinkatu 1, 70100 Kuopio

Koulutus tekee hyvää. Läpi elämän!
Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Kuntayhtymän omistaa 16 pohjoissavolaista kuntaa ja se ylläpitää Savon ammattiopistoa ja Varkauden lukiota.
Tarjoamme monipuolisia elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa sekä lukio-opinnoissa.
Vuosittain noin 17 000 opiskelijaa hyödyntää kattavaa tarjontaamme. Räätälöidyt ja laadukkaat koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja olemme aktiivinen työelämän kehittäjä. Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voi hakea joustavasti ympäri vuoden.
Savon koulutuskuntayhtymä on noin 720 ammattilaisen työpaikka. Kampuksemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti.
Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion kampukset ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan