test

Koulutussuunnittelija

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:00

Innostutko osaamisen kehittämisestä, koulutusten suunnittelusta ja monipuolisesta työstä asiantun-tijatiimissä etkä pelkää tarttua työhön teknisten laitteiden, ohjelmistojen tai alustojen kanssa? Toimintamme laajentuessa haemme tiimiimme toista koulutussuunnittelijaa osaamisen kehittämisen palvelut -yksikköön Satakunnan hyvinvointialueelle.

Osaamisen kehittämisen palvelut on osa henkilöstöpalvelujen vastuualuetta ja konsernipalveluita. Teemme tiivistä yhteistyötä henkilöstön osaamisen kehittämisen ja laadukkaiden koulutusten toteutumisen hyväksi. Lupauksemme on tukea henkilöstöä parhaamme mukaan näissä asioissa. Yksikkömme vastaa myös muun muassa perehdytyksen, mentoroinnin, simulaatioiden sekä työkiertoasioiden koordinoinnista.

Koulutussuunnittelijana työtehtäviisi kuuluu koulutusten suunnittelun lisäksi osaamisenhallintajärjestelmään, verkko-oppimisympäristöihin ja niiden käyttöön sekä LOVe -lääkehoidon osaamiseen liittyviä vastuita ja tehtäviä.

Tiimiimme sovit parhaiten, jos olet reipas, avoin, joustava, sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut. Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja huumorintajua hyväksi mausteeksi tiimityölle. Koet paloa sekä aitoa kiinnostusta osaamisen kehittämistä ja koulutusten suunnittelua kohtaan. Itseohjautuvuus, kehittämismyönteisyys sekä vahva sisäinen motivaatio vievät sinua työuralla eteenpäin. Haluat tehdä työtä laaja-alaisesti ihmisten ja eri ammattiryhmien kanssa, eivätkä innovaatiokyky ja hyvät työyhteisötaidot ole sinulle vieraita käsitteitä. Tarjoamme Sinulle ammatillisesti monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittyä tiimin tuella. Vakuutuitko, että tämä on juuri sinun tehtäväsi?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto. Arvostamme lisäksi pedagogista osaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme tehtävässä kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Kirjaathan sähköiselle hakulomakkeelle kaikki ne tutkinnot, koulutukset ja työkokemukset, joihin haluat tähän tehtävään hakiessasi viitata. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointi, puh. 044 707 6980 tai 044 707 6979 tai rekrytointi@sata.fi

Henkilöstön kehittämispäällikkö
Marko Knuutila
p. 044 707 7792
marko.knuutila@sata.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan