Koulutussuunnittelija / Tampereen seudun työväenopisto - Tampereen kaupunki

Tampereen seudun työväenopisto on Tampereen ja Ylöjärven alueen asukkaiden monipuolinen sivistäjä sekä aktiivisen kansalaisuuden, osallisuuden ja elinikäisen oppimisen mahdollistaja. Työväenopiston opetustarjonta sisältää satoja kursseja ja kymmeniä yleisluentoja eri ainealueilta. Palveluiden tavoitteena on kuntalaisten osaamisen, itsensä kehittämisen, elämänlaadun ja hyvinvoinnin parantaminen.

Haemme koulutussuunnittelijaa sijaisuuteen ajalle 1.11.2021-31.12.2022.

Koulutussuunnittelijan päätehtävänä on taiteiden (musiikki, teatteri, kuvataide) ainealueen opetustarjonnan suunnitteleminen ja organisointi elinikäisen oppimisen periaatteen mukaisesti sekä ainealueen tuntiopettajien ohjaaminen. Suunnittelualueeseen sisältyy myös lasten ja nuorten teatteritaiteen perusopetus yleisen oppimäärän mukaan. Tehtävään kuuluu lisäksi opetustarjonnan markkinointia ja someviestintää sekä hanke- ja verkostoyhteistyötä. Koulutussuunnittelijan tehtävänä on vastata myös vastuualueellaan käytettävien tilojen ja laitteiden kunnossapidosta. Koulutussuunnittelija osallistuu työssään koko opiston pedagogiseen kehittämiseen ja arviointiin.

Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää vapaan sivistystyön ja aikuiskoulutuksen tuntemusta sekä työkokemusta vastuullisista kokonaisuuksista. Menestymistä tässä tehtävässä auttavat myös hyvät yhteistyö-, verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot sekä joustava ja itseohjautuva asenne.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Katsomme eduksi opettajan pedagogiset opinnot.

Lisätietoa tehtävästä antavat apulaisrehtori Tuula Vatanen, puh. 040 806 2400 ja rehtori Maija-Liisa Gröhn, puh. 050 384 8251. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 18.10.2021.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Tuula Vatanen, puh. 040 806 2400 ja rehtori Maija-Liisa Gröhn, puh. 050 384 8251. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue / Tampereen seudun työväenopisto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat