Skip to main content
test
Koulutussuunnittelija-trainee, V-S pelastuslaitos - Turun kaupunki

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen kehittämisyksikkö vastaa palvelutasopäätöksen mukaisesti pelastuslaitoksen hanketoiminnasta, koulutuksesta, osaamisen hallinnasta ja palontutkinnasta sekä riskianalyysien tuottamisesta. Kehittämisyksikössä toimii osaamiskeskus, jonka tehtävänä on pelastuslaitoksen osaamisen hallinta, arviointi ja kehittäminen.

Haemme osaamiskeskukseen koulutussuunnittelija-traineeta. Traineen päätehtävänä on osallistua henkilöstön osaamisenhallintajärjestelmän käyttöönottoon. Henkilöstön osaamisen raportointi ja tallentaminen edellyttävät laaja tietojenkeruuta sekä tietojen hallinnointia. Traineen tehtäviin kuuluvat tietojenkeruu ja tietojen syöttäminen uuteen osaamisenhallintajärjestelmään sekä järjestelmän käytön hallinta ja opastus henkilöstölle. Trainee osallistuu myös pelastuslaitoksen Moodle-oppimisympäristön käyttöön ja kurssien rakentamiseen. Tehtäviin kuuluvat lisäksi muut mahdolliset suunnittelutehtävät.

Tehtävässä tarvitaan huolellista ja tarkkaa työotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja, kiinnostusta osaamisen hallintaan ja kehittämiseen sekä verkko-oppimiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat kasvatustieteen tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkinnon loppuvaiheen opinnot. Eduksi katsotaan hyvät yhteistyötaidot, oma-aloitteisuus ja kyky työskennellä itsenäisesti, hyvät tietotekniset taidot. Kokemus koulutus- tai pelastusalaan liittyvistä tehtävistä luetaan eduksi.

Trainee-jakso on kestoltaan 3 kk ja tapahtuu aikavälillä 1.10.-31.12.2022.

Palkka on 1 500 euroa/kk.

Liitäthän hakemukseesi opintorekisteriotteesi.

Ennen harjoittelun vastaanottamista on annettava suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen, jossa tulee osoittautua tehtävään sopivaksi.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelija Terhi Kivijärvi p. 040 545 1751
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Varsinais-Suomen Aluepelastuslaitos

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Eerikinkatu 35, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat