test
Koulutussuunnittelija - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee koulutussuunnittelijaa Vamiaan.

Koulutussuunnittelija laatii ja suunnittelee työjärjestykset noin 900 opiskelijalle neljä kertaa lukuvuoden aikana. Työ vaatii erittäin hyvää tietoteknistä osaamista. Vamia käyttää opiskelijahallintojärjestelmää Studenta sekä työjärjestysten laadinnassa lukujärjestysohjelmaa Plan- & Time-edit.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (AMK).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Arvostamme hyvää tietoteknistä osaamista ja uuden tiedon omaksumista sekä ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja hyvää yhteistyökykyä. Arvostamme myös järjestelmällistä työskentelytapaa, sekä toisen kotimaisen kielen osaamista ja tiimityötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn modernissa toimintaympäristössä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2571,04 €/kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Johan Lindman puh. 040 549 7440

Lisätietoja

Vamia

Vamia on monialainen ammatillisen koulutuksen organisaatio, jossa opiskelee vuosittain noin 5000 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille sekä työ- ja yrityselämälle - kolmella kielellä. Vamian koulutustarjonnassa on yli 60 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa. Opiskelun tavoitteena voi myös olla tutkinnon osan tai osien suorittaminen. Vamiassa on mahdollisuus kahden tutkinnon opiskeluun kolmessa vuodessa.

Vamia tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet opiskeluun oppilaitoksessa, työelämässä tai verkkoympäristössä. Opiskelijan yksilölliset tarpeet, opiskeluvalmiudet sekä aikaisemmat työ- ja elämänkokemukset otetaan huomioon opintoja suunniteltaessa. Tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi Vamiassa on mahdollisuus hankkia valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat