test
Koulutussuunnittelija - Vaasan kaupunki

Vamia hakee koulutussuunnittelijaa oppisopimuspalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Koulutussuunnittelijana työskentelet työpaikkojen ja oppilaitoksen rajapinnassa: kontaktoit, kuuntelet, tunnistat ja toteutat henkilöstön osaamisen kehittämistarpeita. Asiakkaitasi ovat alueen työnantajat ja kaikki oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt.

Työssäsi vahvistat Vamian työelämäpalvelujen joukkuetta. Saat tukea ja perehdytystä niin oppisopimukseen kuin asiakkuuksien hoitamiseenkin.

Jos olet myynti- ja markkinointihenkinen, omaat hyvät vuorovaikutus- ja ohjaustaidot ja sinulla on hyvät verkostot alueen yrityksiin, olet etsimämme henkilö.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, riittävää työkokemusta, sekä hyvää molempien kotimaisten kielten suullista ja kirjallista taitoa (kielitodistus).

Koulutussuunnittelijalla tulee olla hyvä tuntemus alueen elinkeinoelämästä ja ammatillisesta koulutuksesta.

Tehtäväkohtainen palkka on 3606,21€/kk.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 5.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisrehtori Maria Murtomäki, puh. 040-735 7041
Koulutussuunnittelija, tiimivastaava Mia Malmsten, puh. 040-485 8088

Lisätietoja

Sivistystoimi / Vamia

Vamia on Vaasan kaupungin omistama ammatillisen koulutuksen oppilaitos, jonka tehtävänä on kouluttaa ammatillisia osaajia työ- ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Olemme alueen johtava ammatillinen kouluttaja. Arvomme mukaisesti toteutamme yksilöllisiä, ketteriä, osaavia ja uskaltavia ratkaisuja ja osaajia työelämälle.

Olemme kaksikielinen oppilaitos, mutta koulutamme suomen- ja ruotsin kielen lisäksi myös englannin kielellä. Opiskelijoita on vuosittain runsaat 4 000 ja henkilökuntaa noin 300. Järjestämme ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta ammatti- ja erikoisammattitutkintoina. Kaikki tutkintomme on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat