test
Koulutustarkastaja / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme koulutustarkastajaa määräaikaiseen virkaan ajalle 1.1.2022 - 31.12.2022.

Tredun oppisopimuspalveluissa toimiva koulutustarkastaja vastaa vastuualueensa oppisopimuskoulutukseen liittyvistä viranomaistehtävistä, arvioi ja kehittää koulutustoimintaa, sekä osallistuu oppisopimuspalvelujen tiimin jäsenenä ja alakohtaisissa kehittämisryhmissä oppisopimusmuotoisen ammatillisen koulutuksen kehittämiseen.

Koulutustarkastaja suunnittelee työpaikoilla yhteistyössä työnantajien, työpaikkaohjaajien ja opiskelijoiden kanssa yksilöllistä ja työpaikkakohtaista koulutusta ja järjestää sen mukaiset tuki- ja muut palvelut, tekee ja hyväksyy oppisopimukset sekä seuraa ja valvoo niiden toteutumista. Toiminta-alue on Pirkanmaa.

Koulutustarkastaja ylläpitää asiakassuhteita ja vastaa osaltaan asiakashankinnasta ja asiakastarpeiden kartoittamisesta sekä suunnittelee yhdessä asiakkaiden, yritys- ja työnantajapalveluiden, koulutusalojen ja sidosryhmien kanssa osaamisperusteista ja asiakaslähtöistä oppisopimuskoulutusta ja työelämäpalveluja. Lisäksi hän valmentaa ja ohjaa vastuualueensa sisäisiä toimijoita, asiakkaita ja sidosryhmiä oppisopimusasioissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme useamman vuoden työkokemusta omalla substanssialalla ja Pirkanmaan elinkeinoelämän tuntemusta sekä oppisopimuskoulutuksen tuntemusta.

Hyvät edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa hyvät verkosto- ja yhteistyötaidot. Arvostamme itseohjautuvuutta, asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta, organisointikykyä sekä tarkkuutta.

Työ edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa oppisopimuspäällikkö Liisa Klinge, puh. 050 540 5309, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 8.12.2021.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa oppisopimuspäällikkö Liisa Klinge, puh. 050 540 5309, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tredu Ammatillinen koulutus / Asiakkuudet ja kumppanuudet

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat