test
Koulutusylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 31.1.2022 klo 15.00 mennessä

KOULUTUSYLILÄÄKÄRIN VIRKA

Koulutusylilääkäri kehittää ja koordinoi yleislääketieteen alan ammatillista jatkokoulutusta ja täydennyskoulutusta sekä tukee perusterveydenhuollon tutkimustoimintaa Lapissa. Tehtävä koskee koko tulevaa Lapin hyvinvointialueen perusterveydenhuoltoa.

Koulutusylilääkäri toimii tiiviissä yhteistyössä alueen perusterveydenhuollon ja Oulun yliopiston kanssa sekä on osa Lapin hyvinvointialueen kehittyvää sosiaali- ja terveydenhuollon TKIO-toimintaa.

Lappi on monipuolinen ja ainutlaatuinen yleislääketieteen ja perusterveydenhuollon toimintaympäristö. Tavoitteena on vahvistaa Lapin olosuhteissa tarvittavaa yleislääketieteen ja muun perusterveydenhuollon osaamista. Haluamme olla jatkossakin erinomainen yleislääketieteen koulutusympäristö. Tarvitsemme myös lisää tutkittua tietoa toiminnan arviointia ja kehittämistä varten sekä tieteellisen jatkokoulutuksen urapolkua osana perusterveydenhuollon vahvistamista.

Tehtävässä edellytetään yleislääketieteen erikoislääkärin kelpoisuutta. Hakijan eduksi luetaan myös kokemus ohjaaja- ja kouluttajalääkärinä toimimisesta, tieteellinen jatkotutkinto ja kokemus tutkimustyöstä sekä hyvät verkostojohtamisen ja tiimityön taidot.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen perusteella. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätiedot:
ylilääkäri Miia Palo, miia.palo@lshp.fi, p. 040 653 2728 sekä
johtajaylilääkäri Jukka Mattila, jukka.mattila@lshp.fi, p. 050 572 6277.


Rovaniemellä 20.12.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Miia Palo, miia.palo@lshp.fi, p. 040 653 2728 sekä johtajaylilääkäri Jukka Mattila, jukka.mattila@lshp.fi, p. 050 572 6277.

Lisätietoja

Keskushallinto, Perusterveydenhuollon yksikkö

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat