Koulutusylilääkäri: vastaanottopalvelut, Pohjois-Karjala (id4611) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 20.6.2021 KOULUTUSYLILÄÄKÄRIN virka, vastaanottopalvelut

Tervetuloa Siun soten terveys- ja sairaanhoitopalvelujen vastaanottopalveluihin, terveysasemille koulutusylilääkäriksi! Koulutusylilääkärinä koordinoit ja kehität yleislääketieteen ammatillista jatkokoulutusta koulutusterveyskeskuksissa sekä tuet lähiohjaajien ja erikoislääkärikouluttajien toimintaa. Toimit itsekin kouluttajalääkärinä. Saat näköalapaikan integroituneesti toimivan Siun soten toimintaan sekä esimiestesi vankan tuen tärkeään työhösi. Meillä voit tehdä myös osittaista etätyötä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työkuvaasi.

Koulutusylilääkärinä pääset vaikuttamaan siihen, miten rakennamme Siun soteen uutta viiden tähden terveyskeskusta (22 terveysasemaa), jossa opitaan ja saadaan tukea uran alkuvaiheissa. Koulutusylilääkärinä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot, koska toimit yhteistyössä perusterveydenhuollon yksikön, terveysasemien sekä muiden sidosryhmissä kanssa. Olet keskeinen toimija korkeakouluyhteistyössä lääkärikoulutuksen osalta. Vastaat myös lääkäreiden täydennyskoulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä alueellisen toimipaikkakoulutuksen toteutuksen kokonaisvastuusta. Tarvittaessa olet mukana rekrytoinnissa, kertomassa millaista koulutusta meillä lääkärinä saa. Haemme monipuolista osaajaa, joka hallitsee niin pedagogiset kysymykset kuin käytännön ohjauksen organisoinnin. Osan ajasta (noin puolet), työskentelet kiinnostuksesi mukaisessa kliinisessä työssä. Työtehtävät edellyttävät liikkumista maakunnan alueella.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys yleislääketieteestä. Eduksi katsotaan lääkärikouluttajan erityispätevyys sekä kokemus yleislääketieteen koulutuksen ja ohjaamiskäytänteiden toteuttamisesta. Lisäksi edellytämme valmentavaa, kehittämismyönteistä ja tavoitteellista sekä oma-aloitteista työotetta. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Haastattelut on tarkoitus suorittaa viikolla 26.

Palkkaus on kilpailukykyinen (käytössä on paikallinen sopimus, jossa huomioimme lisäpätevyytesi sekä työkokemukset) sekä noudatamme Lääkärisopimusta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: palvelujohtaja, vastaanottopalvelut Jussi Malinen jussi.malinen@siunsote.fi p. 013 330 4272 tai vs. palvelupäällikkö, ylilääkäri Riitta Myyry riitta.myyry@siunsote.fi p. 013 330 7589

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 18.5.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat