Koulutyöntekijä, Vuorikadun kampus - Kajaanin kaupunki

Kajaanin Mamselli tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä ateria- ja puhtaanapitopalveluja kestävän kehityksen mukaisesti, yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Mamselli on Kajaanin kaupungin omistama liikelaitos. Liikelaitoksena Mamselli toimii liiketoimintaperiaatteella ja tulosvastuullisesti. Kokonaisliikevaihto on n. 10 M€, jonka aikaan saa noin 170 ammatillisesti sitoutunutta mamsellilaista.

Tarvitsemme ammattitaitoiseen joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen koulutyöntekijää Lukiolle.

Koulutyöntekijän tehtävät ovat monipuolisia - huolehdit koulun astiahuollosta, asiakaspalvelusta ja puhtaanapidosta palvelusopimuksen ja - kuvauksen sekä tehtäväkortin mukaisesti. Koulutyöntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja halua oppia uutta, mahdollisuus myös perehtyä vastuutehtäviin. Tehtävään valitulta edellytetään ammatti- ja hygienia osaamista sekä alalle soveltuvaa perustutkintoa.

Tehtäviin täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta lomautetut, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusvaatimukset.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/kajaaninmamselli/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa tiimiesimies Marianne Kemppainen p. 044-7147 605 marianne.kemppainen@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Kajaanin Mamselli

Kajaanin Mamselli tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä ateria- ja puhtaanapitopalveluja kestävän kehityksen mukaisesti, yhteistyössä kumppaneiden kanssa.


Osoite: Linnankatu 6 B, Kajaani, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat