test
Koulutyöntekijän sijaisuus Teppanan koululle - Kajaanin kaupunki

Kajaanin Mamselli tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä ateria- ja puhtaanapitopalveluja kestävän kehityksen mukaisesti. Mamselli on Kajaanin kaupungin omistama liikelaitos. Liikelaitoksena Mamselli toimii liiketoimintaperiaatteella ja tulosvastuullisesti. Kokonaisliikevaihto on n. 10 M€, jonka aikaan saa 170 ammatillisesti sitoutunutta mamsellilaista.

Tarvitsemme ammattitaitoiseen joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2.2022 - 31.12.2023 alkaen koulutyöntekijää Teppanan koululle. Tehtävä on osa-aikainen ja työaika on keskimäärin 30h/vko.

Koulutyöntekijän tehtävät ovat monipuolisia - huolehdit koulun asiakaspalvelusta, astiahuollosta ja puhtaanapidosta palvelusopimuksen ja - kuvauksen sekä tehtäväkortin mukaisesti. Koulutyöntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Odotamme sinulta positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Tehtävään valitulta edellytetään ammatti- ja hygienia osaamista sekä alalle soveltuvaa perustutkintoa.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/kajaaninmamselli/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Carina Pääkkönen p. 044 7147 609 carina.paakkonen@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Kajaanin Mamselli

Kajaanin Mamselli tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä ateria- ja puhtaanapitopalveluja kestävän kehityksen mukaisesti, yhteistyössä kumppaneiden kanssa.


Osoite: Pohjolankatu 13, Kajaani, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat