Kouluvalmentaja (5) / Perusopetus - Tampereen kaupunki

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi/oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Tampereen kaupungin perusopetuksessa on avoinna viisi (5) kouluvalmentajan määräaikaista työsuhdetta osana Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa sitouttavan kouluyhteisötyön pilotointia vuosille 2021-2023. Projektissa kehitetään valtakunnallista mallia, jonka avulla vähennetään ja ennaltaehkäistään poissaoloja perusopetuksessa sekä luodaan myönteistä, kouluun kiinnittymistä tukevaa toimintakulttuuria.

Projektiin palkattavat kouluvalmentajat ovat kouluilla oppilaiden oppimisen ja arjen tukena. Tehtävään kuuluu koulunkäynnin moniammatilliseen tukeen osallistuminen ja koulupoissaolojen ennaltaehkäisevä toiminta kouluissa. Tehtäviin valitut kouluvalmentajat kehittävät ja testaavat seutukunnallisen ohjauksen tukemana paikallisesti ja alueellisesti erilaisia toimintamalleja koulupoissaolojen ennaltaehkäisemiseksi ja kouluun kiinnittymisen tueksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto esim. yhteisöpedagogi, sosionomi tai liikunnanohjaaja (amk). Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta ohjaus- ja tukitoiminnasta ja moniammatillisesta yhteistyöstä sekä perusopetuksen tuntemusta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävät täytetään ajalle 30.6.2022 saakka, työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävät sijoittuvat perusopetuksen eri opinpoluille. Kouluvalmentajien kotikoulut ovat Kaukajärvi, Hatanpää, Vuores, Tesoma, Linnainmaa ja Takahuhti.

Voit halutessasi ilmoittaa kiinnostuksesi tietylle koulupolulle hakulomakkeella. Tehtäviä aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Mikko Tiirikainen, puh. 040 806 3533, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 22.9.2021. Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Mikko Tiirikainen, puh. 040 806 3533, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Perusopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat