test

Haemme nyt kriisityöntekijää sosiaali- ja kriisipäivystykseen

Arjen turvan takaaja, haasteita pelkäämätön sosiaalityön ammattilainen. Tule luomaan uutta Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystyksen yksikköön Oulaisiin!
Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystys on moniammatillinen työyhteisö, jossa työskentelee 9 työntekijää. Yksi työntekijöistä on yksikön lähiesimies. Hänen lisäkseen työyhteisöön kuuluu 5 sosiaalityöntekijää ja 3 sosiaaliohjaaja. Päivystysyksikkö on Oulaisten kaupungissa PPSHP:n Oulaskankaan sairaalan yhteispäivystyksen yhteydessä. Tarjoamme näköalapaikan erittäin mielenkiintoisessa sosiaali- ja kriisipäivystystyön kentässä. Pääset työskentelemään niin sosiaali-, kuin kriisityönkin parissa.

Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystys vastaa Oulaisten kaupungin, Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska), Kärsämäen kunnan, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen (Haapavesi ja Pyhäntä), Kalajoen kaupungin (Kalajoki, Merijärvi), Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen (Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi), Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän (Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki) ja Siikalatvan kunnan virka-ajan ulkopuolella kiireellisten sosiaalipalveluiden järjestämisestä ja traumaattisten tilanteiden akuutista kriisiavusta sekä psykososiaalisesta tuesta. Virka-aikainen sosiaali- ja kriisipäivystys säilyy kuntien hoidettavavana. Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä on kiireellisen asiakastyön lisäksi paljon yhteistyötä eri viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työyhteisömme on kehittyvä, innostunut sekä vakiinnuttamassa Jokilaaksojen alueelle uutta sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipäivystystoimintaa. Työhyvinvointiasi tuetaan työvuorosuunnittelulla ja olemme varanneet työpisteen yhteyteen rauhallisen lepotilan ja tehneet työtilasta viihtyisän. Sosiaali- ja kriisipäivystystyö on monipuolista, mielenkiintoista ja alati kehittyvää. Kriisityöntekijä työskentelee sosiaalityöntekijän työparina. Hän vastaanottaa lastensuojeluilmoituksia, antaa asiakkaille ohjausta ja neuvontaa, on kotikäynneillä työparina, tekee kirjauksia eri asiakasohjelmiin.

Kriisityöntekijänä tulet toimimaan terveydenhuollon ainoana asiantuntijana yksikössämme, edellytämmekin sinulta vahvaa osaamista kriisityöstä. Työsi tulee olemaan itsenäistä, vaativaa, uusien toimintamallien juurruttamista, muun työyhteisön kriisityönkoulutuksen suunnittelua sekä toiminta-alueen sidostyöryhmien (esim. alueelliset kriisityöryhmät) mahdollista tukemista. Tulevassa tehtävässä on eduksi, mikäli olisit työskennellyt toiminta-alueellamme kuntasektorilla ja, että olet orientoitunut toimimaan muuttuvassa toimintaympäristössa. Työnkuvasi tulee tarkentumaan ottaen huomioon erityisosaamisesi ja muun tiimin tarpeet. Hakuajan puitteessa voidaan tehdä työhaastatteluja.

Tehtävä edellyttää:
- kriisityön ja -palveluiden laaja-alaista tuntemusta ja kokemusta
- sosiaalipalveluiden tuntemusta
- valmiutta tehdä vuorotyötä
- B- ajokorttia
- organisointikykyä ja osaamista itsenäiseen työhön
- sujuvat tietotekniset taidot
- aktiivista ja empaattista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta

Arvostamme mahdollisimman monipuolista kriisityön työkokemusta, lisäkouluttautumista sekä yhteistyökokemusta kunnallisen sosiaalityön alueella.
Kelpoisuusvaatimukset:
- Terveystieteen maisterin, sairaanhoitaja (AMK) tutkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Palvelussuhteenehdot määräytyvät voimassa olevan SOTE- sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilaki 48 § rokotussuojaa. Laki velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta. Valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Rekisteriote ei saa olla 6kk vanhempi. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot & yhteydenotot:
Yksikön päällikkö Sirpa Salmivaara puh. 044 4793 640
sp. sirpa.salmivaara@oulainen.fi

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Lautatarhankatu 7, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat