test

KSL-asiantuntija, rakennuttaminen, Tampere

Hakuaika päättyy  11.6.2023 23:59

Haluatko työskennellä merkityksellisessä ja monipuolisessa julkisen hallinnon tehtävässä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ja käyttämään osaamistasi ja tietotaitoasi?

Etsimme KSL-asiantuntijaa vakituiseen tehtävään Pirkanmaan hyvinvointialueelle Tilahallinnan vastuualueelle.

KSL-asiantuntijana (kiinteät sairaalalaitteet) työskentelet rakennuttaminen ja kunnossapito-yksikössä, jossa ydintehtävänäsi on toimia vastuullisena asiantuntijana rakennusinvestointihankkeissa. Toinen ydintehtävä on vastata sairaala-apteekin puhdastilojen ja laitteiden toiminnasta sekä uusien tilojen suunnittelusta ja laitehankinnoista GMP-vaatimusten mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sairaala-apteekin proviisoreiden kanssa. Yhteistyötä on myös erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Ydintehtävien lisäksi tehtäviisi omalla alallasi kuuluu:
- projektipäälliköiden avustaminen erilaisissa hankkeissa
- osallistua kehittämistyöhön
- toimia sopimusyhteyshenkilönä puitesopimuksissa.

Työpäiviisi kuuluu sairaala-apteekin toimintaan liittyen:
- lääkevalmistuksen ja lääketoimituksen olemassa olevan laitekannan teknisen ja GMP-tason parantaminen sekä uudet laite- ja järjestelmähankinnat
- uusien tilojen suunnitteluun, toteutukseen, käyttöönottoon ja testaamiseen osallistuminen
- puhdastilojen ja edellä mainittujen laitteiden ennakkohuoltotöiden suunnittelu ja niiden toteuttaminen toimittajien kanssa
- edistää yhteistyötä tilojen käyttäjiin ja muihin sidosryhmiin.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Saat käyttöösi Pirkanmaan hyvinvointialueen kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Toivomme, että sinulla on lääketeollisuuden lisäksi kokemusta KSL-suunnittelusta ja -rakentamisesta tai ylläpidosta. Tehtävään sisältyy paljon yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja siksi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kysy lisää tilahallintajohtaja Ari Kulmala, p. 044 472 9763, ari.kulmala@pirha.fi. Sairaala-apteekkipuolen tehtäviin liittyvissä kysymyksissä proviisori Kirsi Härkönen, p. 044 343 4569.

Olet kelpoinen KSL-asiantuntijan tehtävään, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät Kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävässä aloitus on 1.9.2023.

Hakuaika tehtävään päättyy 11.6.2023.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (Pirha-03-39-23), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilahallintajohtaja Ari Kulmala, p. 044 472 9763, ari.kulmala@pirha.fi. Sairaala-apteekkipuolen tehtäviin liittyvissä kysymyksissä proviisori Kirsi Härkönen, p. 044 343 4569.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan