Kuhmon kaupungin kesätyöpaikat 2020 - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupungin Kesätyöt ovat haettavana 10.2.2020 klo 10.00 - 25.2.2020 klo 23.00.
Kaupungin kesätyöpaikkoja voi hakea kuhmolainen 1995-2005 syntynyt nuori. Ammatillisen tutkinnon suorittanutta ei voida palkata kesätyöntekijäksi tässä haussa. Kesätyön kesto on 2 viikkoa tai kuukauden ja palkkaus määräytyy Kunnallisen työehtosopimuksen mukaisesti.

Lähetä kesätyöpaikkahakemuksesi 25.2.2020 klo 23.00 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.
Luo oma käyttäjätunnus ja salasana, jos sinulla ei vielä niitä ole, ja kirjaudu Kuntarekry-palveluun. Laitathan muistiin käyttäjätunnuksesi ja salasanan, voit tarvita niitä myöhemmin. Hakemukset käsitellään myös kokonaan sähköisesti.

Kesätyönhakijat kutsutaan haastatteluun tai kesätyöpaikasta sovitaan sähköpostilla tai puhelimessa. Täytä hakemuksesi huolellisesti ja anna hakulomakkeelle toimiva sähköpostiosoite, jota seuraat säännöllisesti. Kaikille hakijoille lähetetään tieto myös valitsematta jäämisestä viimeistään viikolla 22.

Tarjolla on seuraavia työtehtäviä:

Puisto- ja viheralueiden avustavat hoito- ja kunnossapitotehtävät mm. kaupunkiympäristön viihtyvyys, puhtaanapito, haravointi, kukkien istutus, roskien keräys, kitkemistä ja ruohonleikkausta.

Liikuntapaikkojen hoidon avustavat työtehtävät.

Kesäleiriohjaajaksi haemme kuhmolaisia reippaita, liikunnallisia ja toimeliaita nuoria kesäleiriohjaajiksi. Aiempaa ohjauskokemusta ei tarvitse hakijoilla olla mutta se luetaan hyväksi. Koulutamme kesätyöntekijät ohjaamaan ja toimimaan leireillä.
Kuhmon Nuorisopalvelut järjestää kesäleirit 6-12 vuotiaille nuorille kesäkuun aikana. Kesäleiriohjaajat pääsevät työparin kanssa ohjaamaan leiripäivän ajan yhtä ikäryhmää. Hakiessa kannattaa kertoa itsestäsi ja harrastuksistasi sekä erityisosaamisistasi.

Museoapulaisen paikkoja on Tuupalan museossa ja Talvisotamuseossa. Tuupalan museossa tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, opastaminen, siivous ja puutarhan kunnossapito. Talvisotamuseossa tehtäviin kuuluvat lipunmyynti, asiakaspalvelu ja näyttelyn ja museoalueen kunnossapito.

Avustavat keittiötyötehtävät Tuupalan keittiöllä mm. astiahuoltoa ja ruokasalitarjoilua.

Kuhmon Kamarimusiikin festivaaliapulainen toimii festivaalin aikana mm. autonkuljettajana, lavajärjestäjänä, kahviotyöntekijänä, lipunmyyjänä sekä lehdenkääntäjänä. Joihinkin tehtäviin on ikävaatimus 18 -vuotta (autonkuljettaja ja kahviotyöntekijä).

Kesämuusikkona saat tehdä monipuolista työtä muusikkona. Tehtävään kuuluu musisointi erilaisissa kokoonpanoissa, kappaleiden sovittamista, konserttien suunnittelua ja käytännön järjestelyjen hoitamista. Kuhmon kesämuusikot esiintyvät mm. Kahvila Juttuassa, päiväkodeissa ja hoivakodeissa. Työssä tarvitaan luovuutta, mielikuvitusta, organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hyvät perustaidot yhden tai useamman instrumentin hallinnassa, laulutaito sekä nuotinlukutaito ovat välttämättömiä kesämuusikon työssä. Kesämuusikkokausi on ollut monelle nuorelle ikimuistoinen kokemus! Kesämuusikkokausi antaa hyödyllistä työkokemusta aloille, joissa musiikki on tärkeässä roolissa. Kesämuusikkona pääset kehittämään muusikon taitojasi monipuolisesti.


Puhtaanapitopalvelut hakevat reippaita henkilöitä puhtaanapidon erilaisiin tehtäviin, joita ovat mm. ylläpito- ja perussiivous. Huolehdimme kaupungin kiinteistöjen puhtaudesta nykyaikaisilla siivousvälineillä sekä koneilla.


Matkaopas-someagenttina suunnittelet ja tuotat sisältöjä kaupungin Instagram-tilille sekä ohjatusti muihin some-kanaviin. Työssä sinua ohjaavat matkailuinfon henkilökunta, viestintäassistentti ja kaupunginjohtaja.

Tutustu työnantajaan

Hortonomi Saimi Pyykkö, 044 710 5022
Puhtaus- ja ateriapalvelupäällikkö Päivi Kyllönen, 044 710 5078
Tuupalan keittiö, 044 725 5353
Kuhmon Kamarimusiikin toiminnanjohtaja Sari Rusanen, 044 544 5162
Kuhmon musiikkiopiston rehtori Elisa Kerola, 044 725 5440
Kunnossapitopäällikkö Tero Uhlbäck, 044 725 5263
Museonjohtaja Hilkka Tampio, 044 725 5393
Kaupunginjohtaja Tytti Määttä, 044 725 5220
Kesätöistä yleisesti Miia Kettunen, 044 725 5292

Kuhmon kaupunki
Osoite: Kainuuntie 82, 88900 Kuhmo

Kuhmo on 8300 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmon kaupungissa työskentelee noin 340 eri ammattialojen osaajaa. Tule mukaan tuottamaan palveluja kaupunkilaisille!