Kuljetusasiantuntija - Vihdin kunta

Kuljetusasiantuntija - Vihdin kunta

Etsimme Vihdin kunnan hallinto- ja talouspalveluiden tulosalueelle joukkoliikenteen kuljetusasiantuntijaa vakituiseen virkasuhteeseen. Kuljetussuunnittelija päättää kunnan joukkoliikenteeseen liittyvien asioiden järjestämisestä ja tariffeista sekä lausunnoista kunnanhallituksen antamien ohjeiden ja määrärahojen puitteissa.
Lisäksi kuljetusasiantuntija päättää esiopetuksen- ja perusopetuksen oppilaiden koulumatkaeduista sekä kuljetusten järjestämisestä perusopetuslain sekä lasten ja nuorten lautakunnan antamien periaatteiden mukaisesti. Tehtäviin kuuluu mm. joukkoliikenteen sopimusasiat ja kilpailuttaminen, seuranta ja koordinointi, valtionavustusten hakeminen ja seuranta, sidosryhmäyhteistyö, palvelutasomuutosten ja järjestämistapamuutosten valmistelu, viestintä sekä koulukuljetusten kilpailuttaminen ja sopimusasiat. Kuljetusasiantuntijalla on reittisuunnittelun operatiivinen vastuu ja hän toimii kolmen hengen joukkoliikennetiimin vetäjänä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi, logistiikka). Arvostamme lisäksi perehtyneisyyttä joukkoliikenteeseen, kilpailutuksiin, loogista päättelykykyä toimivan kokonaisuuden rakentamiseksi, tietoteknisiä taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Anne Arvola (etunimi.sukunimi@vihti.fi, puh. 044 467 5554 (parhaiten tavoitettavissa 31.5., 7.6. tai 12.6.)

Hakemukset pyydämme toimittamaan 17.6. mennessä klo 14 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

talousjohtaja Anne Arvola (etunimi.sukunimi@vihti.fi, puh. 044 467 5554 (parhaiten tavoitettavissa 31.5., 7.6. tai 12.6.)

Konsernipalvelut
Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela, 03100 Nummela, 03100 Nummela

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1 140. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan