Kuljetuskoordinaattori (joukko) - Salon kaupunki

Kuljetuskoordinaattori (joukko) - Salon kaupunki

Salon kaupungin liikennepalveluissa on haettavana kuljetuskoordinaattorin työsuhde (600 016).

Kuljetuskoordinaattorin tehtäviin kuuluu Salon kaupungin järjestämien liikennepalvelujen suunnittelua ja hoitoa. Koordinaattorin erityisvastuualueena on joukko- ja palveluliikenteen käytännön koordinointi, joukkoliikenteen lippu- ja aikataulutietojen tiedotus, asiakastietojen ylläpito lippujärjestelmässä sekä opiskelija- ja koululaisliput. Lisäksi koordinaattorin vastuulla on asiakastyytyväisyyden seuranta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva kaupallinen tai liikennealan tutkinto.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus liikenteen ja kuljetusten asiakaspalveluun ja järjestämiseen liittyvissä tehtävissä sekä markkinoinnin ja julkishallinnon tuntemus. Liikennealan atk-ohjelmien ja -järjestelmien tuntemus sekä kyselytyökalujen sekä sähköisen viestinnän hallinta katsotaan eduksi.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, erinomaisia tiimityöskentely-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Lisäksi työ vaatii tarkkuutta, johdonmukaisuutta, itsenäistä harkintaa sekä kykyä selkeään kirjalliseen ja suulliseen viestintään.

Työ alkaa 14.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työhön sovelletaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Palkka on 2.408,93 euroa/kk.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön p. 044 7772278, rekrytointi@salo.fi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/kuljetuskoordinaattori. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 28.01.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava liikennepalveluasiantuntija Tanja Ahola p. 044 7787714, tanja.ahola@salo.fi

Liikennepalvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100,

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan