Skip to main content
test
Kulttuuri- ja tapahtumatuottaja - Ulvilan kaupunki

Ulvilan kaupunki hakee kulttuuri- ja tapahtumatuottajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tuottajan tehtäviin kuuluvat kulttuuri- ja tapahtumasisältöjen sekä -kokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus. Vastaat myös tuotantoihin liittyvistä viestintätehtävistä. Tuotat erityisesti Leineperin ruukkialueen tapahtumia kulttuuripalveluiden muun henkilökunnan sekä Leineperin Ruukin yrittäjien kanssa.

Kulttuuripalveluiden tiimissä pääset mukaan ideoimaan, kehittämään ja luomaan erilaisia sisältöjä, tilaisuuksia ja tapahtumia. Tiimin jäsenenä olet aitiopaikalla kaupunkitasoisen tapahtumallisuuden kehittämisessä. Osaamistasi, kokemustasi sekä näkemyksiäsi arvostetaan. Olet tiimitoimija, aktiivinen verkostoituja ja tartut ripeästi toimeen.

Edellytämme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa. Kaikki kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Työ alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi -palvelun kautta keskiviikkoon 8.2.2023 klo 15.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemukset ansioluetteloineen lähetetään 8.2.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Ulvilan kaupunki, sivistystoimiala, PL 77, 28401 Ulvila. Kuoreen merkintä: Kulttuuri- ja tapahtumatuottaja.

Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kulttuuri- ja kirjastopalveluiden päällikkö Johanna Jyrkinen, puh. 0400-134822 tai
johanna.jyrkinen@ulvila.fi

Lisätietoja

Ulvilan kaupunki

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300.


Osoite: Loukkurantie 1, 28450 Vanha-ulvila

Sinulle suositellut työpaikat