Skip to main content
test
Kulttuurijohtaja - Ylivieskan kaupunki

Haemme kaupungin kulttuuripalveluihin

KULTTUURIJOHTAJAA

Kokoaikaiseen ja vakinaiseen virkasuhteeseen.

Etsimme kulttuurijohtajaksi kulttuurialan monipuolista osaajaa kehittämään kasvun kaupungin kulttuuripalveluja. Kulttuuripalvelut vastaavat Ylivieskan kaupungin kulttuuri- ja museotoimen palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Kulttuuripalvelut vastaa kulttuurikeskus Akustiikan toiminnasta, joka pitää sisällään huippuartistien täyttämän konserttisalin lisäksi muun muassa näyttelysalin sekä kokoustiloja. Kulttuurijohtaja johtaa, suunnittelee ja kehittää Ylivieskan kaupungin kulttuuripalveluita yhdessä johtamansa henkilöstön kanssa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kulttuuripalveluiden johtamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi hakijan eduksi luetaan kokemus tapahtumien järjestämisestä, kulttuuripalveluiden kokemusta kuntakentältä, lähijohtajakokemus, kyky hallinnoida laajoja kokonaisuuksia sekä toiminnan talouden perusteiden ymmärrys.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset rohkeutta ja tahtoa ideoida, kokeilla ja kehittää, hyviä organisointi- ja verkostotaitoja sekä hankeosaamista.

Palkkaus määräytyy kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä voidaan noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa.

Työaika 36,25h/vko.

Hakuaika päättyy 18.12.2022 klo 16.00. Virkaan haetaan sähköisesti osoitteesta www.kuntarekry.fi. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä eikä niitä liitetä hakemukseen.

Lisätietoja

http://www.ylivieska.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointijohtaja Joose Kemppainen, joose.kemppainen@ylivieska.fi puh. 044 4294 423.

Lisätietoja

Ylivieskan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kulttuuripalvelut

Ylivieskan kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Kulttuuripalvelut

Ylivieska on kasvava ja kehittyvä 15 300 asukkaan kaupunki. Keskellä Pohjanmaan lakeuksia sijaitseva Kasvun kaupunki on vilkas ja nuorekas ihmeidentekijä. Ylivieska on kokoansa isompi – lähes 80 000 asukkaan alueen kaupan ja palveluiden keskus.


Osoite: Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat