Kulttuurikoordinaattori - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelut hakee kulttuurikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen 6 kuukauden koeajalla. Hakuaika on 17.11.-4.12.2020 klo 15.00 asti.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut on yksi sivistyskeskuksen palvelualueista ja kulttuurikoordinaattorin tehtävä sijoittuu kulttuuripalveluiden palveluyksikköön.
Kangasalan kaupungin strategian visiona on olla hyvinvoiva ja kehittyvä kesäpäivän kulttuurikaupunki. Kulttuurikoordinaattorin tehtäviin kuuluu kaupungin kulttuuritoiminnan laaja-alainen edistäminen yhteistyössä paikallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. suunnitella, järjestää ja koordinoida erilaisia kulttuuri- ja taidetapahtumia, vaalia paikallista kulttuuriperinnettä sekä luoda edellytyksiä omaehtoiselle kulttuuri- ja taidetoiminnalle. Markkinointi- ja tiedotus on myös olennainen osa kulttuurikoordinaattorin tehtävää.
Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alan korkeakoulututkinto, minkä lisäksi edellytämme työkokemusta kulttuurin eri osa-alueista, organisointitaitoja sekä vahvaa verkostoitumis-, vuorovaikutus- ja yhteistyöosaamista ja innovatiivista monialaista kehittämisasennetta.

Arvostamme kaupungin elinvoiman edistämishalukkuutta sekä digitaalisen maailman ja viestinnän hyvää hallintaa.

Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen henkilökohtaisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietojen antaa: vapaa-aikapalveluiden johtaja Marke Vornanen, marke.vornanen@kangasala.fi, puh. 044 4813041

Kangasalan kaupunki
Osoite: Kuohunharjuntie 9, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä noin 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka