Skip to main content
test
Kulttuurikylpykoordinaattori - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupunki hakee idearikasta ja innokasta kulttuurikylpykoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen mahdollisella jatkolla. Koordinaattori kehittää ja koordinoi Loviisan kaupungin projektia Kulttuurikylpy Loviisa. Koordinaattorin tehtävä on selvittää nykytilanteessa oleva tarve taidekasvatusverkoston rakentamiseen alueen kouluissa ja päiväkodeissa.

Projektin tavoite on kehittää pysyviä struktuurimuutoksia kaupungin ja yhteistyökuntien yhteisen taidekasvatukseen sekä eri taidemuotojen yhteistyön koordinoimiseen. Projektin tavoitteena on edistää alueen lapsille ja nuorille tasapuolista mahdollisuutta osallistua taidekasvatukseen.
Svenska kulturfonden / Skapa rahoittaa projektin.

Kelpoisuusvaatimus on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava instituuttitason tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tietoa taidekasvatuksesta, aloitekykyä, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta työssä.
Edellytämme hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja ruotsin ja mielellään myös suomen kielessä.
Hakuaika päättyy 30.1.2023 kello 12.00.

Työ alkaa 15.2.2023 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Palkka on KVTES:n mukainen.
Pyydämme jättämään hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Liitä hakemukseesi pätevyytesi todistavat skannatut tutkintotodistukset tai lähetä niistä kirjalliset kopiot.

Valitun tulee 30:n päivän sisällä valitsemispäätöksen saamisesta esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja rikosrekisteriote lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti.


Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Leif Eriksson, puh. 040 568 4138, leif.eriksson@loviisa.fi

Lisätietoja

Sivistys- ja hyvinvointikeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Karlskronabulevardi 8, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat