Skip to main content
test
Kulttuuripalvelujen yliopistoharjoittelija - Lappeenrannan kaupunki

Kulttuuriharjoittelija

Kulttuuritoimeen yliopistoharjoittelijan tehtävät liittyvät Lappeenrannan kulttuurin unelmavuoden 2024 valmisteluun, kaupunkilaisten osallistamiseen sekä yhteistyöhön kulttuurialan muiden toimijoiden kanssa. Harjoittelija tulee kulttuurijohtajan alaisuuteen, mutta tekee tiivistä yhteistyötä unelmavuosihankkeiden koordinaattorien kanssa.

Harjoittelijaksi toivomme kulttuurialan yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijaa, jolla on jo aiempaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä sekä ihmisten kanssa toimimisesta. Työsuhde on kolmen kuukauden mittainen ja ajoittuu touko- ja syyskuun väliselle ajalle. Heinäkuussa on mahdollista pitää palkatonta vapaata sopimuksen mukaan.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika alkaa 17.1.2023 klo 8 ja päättyy 17.2.2023 klo 15

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot kulttuurijohtaja Anu Talka, anu.talka@lappeenranta.fi, p. 040 350 8111

Lisätietoja

Kulttuuritoimi

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat