test
Kulttuurituottaja - Asikkalan kunta

Asikkalan kunnan kulttuuripalvelut hakee kulttuurituottajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kulttuurituottaja tukee ja kehittää Asikkalan kulttuuri- ja taidetoimintaa yhteistyössä muiden paikallisten kulttuuritoimijoiden kanssa. Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työn, jossa pääsee kehittämään uutta innostavassa työympäristössä.

Kulttuurituottajan tehtäviin kuuluu tapahtumien ja näyttelyjen suunnittelua ja toteutusta. Kulttuurituottaja on mukana kunnan museoiden toiminnassa ja toiminnan kehittämisessä sekä kunnan museo- ja taidekokoelmien aktiivisessa ylläpidossa. Kulttuurituottaja koordinoi kunnan kulttuurikasvatussuunnitelman toteutusta, on mukana erilaisissa kulttuuripalveluiden hankkeissa sekä edistää kulttuuriyhdistysten ja muiden kulttuuritoimijoiden työtä Asikkalassa.

Tehtävässä vaaditaan kulttuurialan tuntemusta, vahvaa ja monipuolista viestintäosaamista, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, organisointitaitoja sekä innostusta ja rohkeutta kehittää uutta. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Kulttuurituottajan työpiste sijaitsee Asikkalan kirjastossa, mutta työ vaatii liikkumista ympäri kuntaa. Työhön sisältyy satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Asikkalan kunta suosii anonyymiä rekrytointia tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että työhakemuksen avoimiin kohtiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoijille anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Hakemukset tulee jättää 12.12.2021 klo 22.00 mennessä Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Haastattelut järjestetään Asikkalassa heti seuraavalla viikolla (viikko 50). Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://asikkala.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjasto- ja kulttuurijohtaja Tanja Kairimo, tanja.kairimo@asikkala.fi tai p. 044 778 0661 (ma-pe klo 9-15).

Lisätietoja

Asikkalan kunta, Hyvinvointipalvelut, Kulttuuripalvelut

Luonnonläheinen Asikkalan kunta sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa, Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä. Kuntakeskus Vääksy on tunnettu huvilahistoriaa henkivästä vanhasta Vääksystä ja kauniista kanavamiljööstä. Kuntakokoon nähden Asikkalalla on monipuolinen palvelutarjonta ja kattava kouluverkko aina lukion ilmailulinjaa myöten. Kokeilumyönteisen ja ajassa elävän kunnan palveluksessa on noin 300 henkilöä. Asikkala on Suomen liikkuvin kunta, jonka tarjoamista eduista nauttivat niin kuntalaiset, vapaa-ajanasukkaat, paikalliset yritykset kuin kunnan työntekijät. Tervetuloa liikkuvaan Asikkalaan!


Osoite: Asikkalantie 21, 17200 Vääksy
Asikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat