Kulttuurivastaava - Iin kunta

Kulttuurivastaava - Iin kunta

Iin kunta/Ii-instituutti hakee KULTTUURIVASTAAVAA toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen.

Tehtävänä on toimia taidekeskus KulttuuriKauppilan toiminnasta vastaavana tuottajana.
Vastaavan tuottajan tehtävä sisältää mm. kansainvälisen taiteilijaresidenssiohjelman koordinoinnin ja Pohjoisen ympäristö- ja veistotaiteen ART Ii Biennaalin johtamisen.Tärkeä osa tehtävää on paikallinen, alueellinen ja kansainvälinen yhteistyö.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, kokemus vaativista kulttuuritehtävistä sekä kansainvälisestä toiminnasta. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielten hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Arvostamme vahvaa kulttuurialan tuntemusta, kokemusta kansainvälisestä toiminnasta sekä hyvää yhteistyökykyä. Myös hankehallinnon monipuolinen osaaminen sekä nykytaiteen ja residenssitoiminnan tuntemus katsotaan hakijalle eduiksi.
Tehtävän palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastattelun yhteydessä hakijan tulee esittää alkuperäiset, kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Tehtävä tulee vastaanottaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään.

Lisätietoja

http://www.ii.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointijohtaja Tarja Rahkola 12.-23.8., tarja.rahkola@ii.fi ja puh. 050 3950 386.

Iin kunta, Ii-Instituutti
Osoite: Ii, 91100 Ii

Ii on lähes 10.000 asukkaan muuttovoittokunta Oulun naapurissa nelostien valtaväylän varrella. Ii on valtakunnallisesti tunnustettu uusiutuvan energian edelläkävijä ja yksi Suomen ympäristökeskuksen hiilineutraaleista kunnista.
Ii-instituuttiin kuuluvat kansalaisopisto, taidekoulu, kirjasto, hyvinvointi, kulttuuripalvelut,, Taidekeskus KulttuuriKauppila, nuorisotyö sekä liikunta- ja tapahtumapalvelut ja v. 2020 alusta työllistämispalvelut.
Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta - Iissä on ideaa! www.ii.fi

Tutustu työnantajaan