Kumppanuuskoordinaattori - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova vastaa yhteistyössä Sataedun, alueen yritysten ja muiden kumppanien kanssa nelipäiväisen Taitaja-suurtapahtuman järjestelyistä Porin Isomäessä toukokuussa 2022. Ammattitaidon SM-kilpailu Taitaja on Suomen suurin vuosittainen ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa ammattiin opiskelevat kilpailevat oman alansa Suomen mestaruuksista. Finaalitapahtumassa nähdään vuosittain n. 50 lajia ja ammattinäytöstä, joissa mukana on n. 500 kilpailijaa. Tapahtuman kävijämääräksi tavoitellaan 40 000 vierailijaa. Suomen parhaat nuoret osaajat kisaavat ensimmäistä kertaa Satakunnassa tarjoten samalla alueen työ- ja elinkeinoelämälle näyteikkunan potentiaalisista tulevaisuuden tekijöistä.

Haemme Taitaja-tiimiin nyt innostunutta ja aikaansaavaa kumppanuuskoordinaattoria. Vastuullasi ovat Taitaja2022-tapahtuman yhteistyösopimusten ja näytteilleasettajasopimusten neuvottelu ja valmistelu yhteistyössä lajivastaavien ja Taitaja-tiimin kanssa. Työssäsi osallistut myös aktiivisesti kumppanuustyöhön liittyvään markkinoinnin ja viestinnän toteutukseen, oheistapahtumien järjestämiseen, raportointiin sekä muihin Taitaja-kilpailun järjestelyihin liittyviin toimintoihin yhdessä Taitaja-tiimin kanssa.

Odotamme Sinulta rohkeaa, ennakkoluulotonta ja luovaa työotetta. Toivomme Sinulta hyviä vuorovaikutus-, viestintä -ja verkostoyhteistyön taitoja. Olet yhteistyökykyinen ja hallitset myös itsenäisen työskentelyn sekä ajanhallinnan. Tehtävässä edellytetään hyviä tieto- ja viestintätekniikan käytännön taitoja. Ammatillisen koulutuksen ja työelämän kanssa tehtävän yhteistyön osaamisesta ja verkostoista alueen työ- ja elinkeinoelämän kanssa on hyötyä tehtävän hoidossa, kuten myös myynnillisestä osaamisesta sekä ennen kaikkea markkinointi- ja palveluhenkisestä asenteesta.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tarpeen. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva muu tutkinto ja vankka työelämäkokemus.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työehdoissa ja palkkauksessa noudatamme AVAINTES työehtosopimusta. Koeaika on 6 kuukautta.

Terveellinen ja turvallinen työ- ja oppimisympäristö on meille tärkeää. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti (testi tehdään työsuhteen alettua työterveyshuollossa) ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti (otteen valittu henkilö hankkii itse työsuhteen alussa).

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Diana Bergroth-Lampinen / Viestintäjohtaja, henkilöstöpäällikkö / Kilpailujohtaja, Taitaja2022
p. 044 455 7302, diana.bergroth-lampinen@winnova.fi (varmimmin tavoitat s-postitse).
Tuomas Mäki-Ontto
Kilpailupäällikkö, Taitaja2022
p. 040 199 4401, tuomas.maki-ontto@sataedu.fi

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Viestintä
Osoite: Tiedepuisto 3, 28600 Pori

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.