Skip to main content
test

Panostamme Virroilla nuorisotyöhön! Haluamme sinut joukkoomme kehittämään ja koordinoimaan kunnallista nuorisotyötä.
Tuu meille töihin !

Nuorisotyön koordinaattori vastaa itsenäisesti kunnan nuorisotyöhön kuuluvien tehtävien hoitamisesta. Työhön kuuluu kunnallisen nuorisotyön lähiesimies- ja hallintotehtävät, kokonaisvaltainen työn suunnittelu, kehittäminen, toteutus ja arviointi. Nuorisotila- ja nuorisovaltuustotyö sekä monialainen yhteistyö viranomaisten ja järjestöjen kanssa on keskeinen osa työnkuvaa. Koulussa tehtävä nuorisotyö kuuluu myös nuorisotiimin työkenttään. Koordinaattori toimii lähiesimiehenä kunnallisessa nuorisotyötiimissä, johon kuuluu hänen lisäkseen 2-3 nuoriso-ohjaajaa. Koordinaattorin työpiste sijaitsee nuorisotilojen yhteydessä.
Odotamme työntekijältä tämän päivän nuorisotyön tuntemusta, nuorten osallisuutta korostavaa työotetta, oma-aloitteisuutta ja innovatiivista otetta työhön. Hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja esimiestaidot sekä valmiudet moniammatilliseen yhteistyöhön ovat edellytys työn tekemiselle. Lisäksi arvostamme eri viestintäkanavien, etenkin sosiaalisen median, osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto (yhteisöpedagogi) tai muu tehtävä soveltuva koulutus. Aiempi kokemus vastaavien tehtävien tuloksellisesta hoitamisesta sekä kokemus esimiestyöstä on tarpeen.
Palkkaus ja palkkaussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä täytetään 6 kk koeajalla. Toimeen valittavan on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Virtain kaupunki on savuton työyhteisö.

Odotamme hakemustasi viimeistään 29.1. mennessä. Haastattelut aloitamme hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Järvensivu, nuorisopalvelupäällikkö/Nuorisokeskus Marttinen sanna.jarvensivu@marttinen.fi/044-7151926

Lisätietoja

Liikelaitos Marttinen

Virrat on monipuolinen kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä. Tärkeintä meille on ihmisten, yritysten ja ympäristön hyvinvointi. Lämpimästi tervetuloa Virroille!


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat