Kunnallistekniikan harjoittelija (kesätyö) - Leppävirran kunta

Kunnallistekniikan harjoittelija (kesätyö) - Leppävirran kunta

Leppävirran kunnan tekninen toimi hakee teknisen alan opiskelijaa kesäharjoittelijaksi. Kesäharjoittelijan päätehtävänä on toimia Leppävirran kunnan kunnallistekniikan tehtävissä. Tehtävät koostuvat katu- ja kunnallistekniikan hankkeista, katujen kunnossapidosta jne.

Harjoittelijalta toivomme oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta. Harjoittelijalla on oltava hyvät kirjalliset ja suulliset taidot. Hyvät tietotekniset taidot ovat eduksi työtehtävien hoidossa.

Työhaastattelun yhteydessä hakijoiden tulee esittää opintorekisteriote tai vastaava selvitys siihen mennessä suoritetuista alan opinnoista sekä mahdolliset työtodistukset.

Harjoittelun kesto on 3 kk, työsuhde alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan.

Harjoittelijan palkka on 1 800 €/kk, työaika 38,75 tuntia viikossa.

Hakemus tulee jättää 31.1.2019 klo 15.00 mennessä. Harjoittelupaikkaa haetaan 17.12.2018 alkaen sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteesta www.kuntarekry.fi.

Täytä sähköinen hakemus työpaikkailmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua rekisteröitymään ensin, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Huomioimme vain Kuntarekryn kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja

http://www.leppavirta.fi

Rekrytointiin liittyviä lisätietoja: yhdyskuntainsinööri Anna-Kaisa Eskelinen, p 044 790 60 55, anna-kaisa.eskelinen@leppavirta.fi. Sähköiseen hakuun liittyviä lisätietoja: työllisyyskoordinaattori Jonna Torni-Holopainen, p. 044 797 5057, jonna.torni-holopainen@leppavirta.fi

Leppävirran kunta

Leppävirta on n. 10 000 asukkaan vireä ja nykyaikainen asuin- ja yrityskunta.
Se sijaitsee valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varressa Kuopion eteläisenä naapurina.
Leppävirta tarjoaa hyvine palveluineen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön.
Leppävirran kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan