Skip to main content
test

Kunnallistekniikan insinööri on Sysmän kunnan vakituinen virka, jonka tehtäviin kuuluu:

1. Vastata kunnan infraomaisuuden kunnossapidosta, korjaus-, sekä uudissuunnittelusta, kilpailutuksista sekä valvoa näiden toteutusta.

2. Vastata kunnan taajama- sekä haja-asutusalueen alueen jätehuollon käytännön järjestelyistä.

3. Kunnan osoitetietokannan ajantasaisena pitäminen.

Kunnallistekniikan insinöörillä ei ole alaisia. Esimiehenäsi toimii tekninen johtaja.

Kunnallistekniikan insinööriltä edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja. Tehtävään hakijalta edellytämme kokemusta infrarakentamisen parissa. Aiempi kokemus suunnittelutehtävistä sekä kunnallishallinnosta katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Olemme päivittäin tekemisissä kuntalaisten kanssa.

Kunnallistekniikan insinöörin virkaan valittavalta edellytetään vähintään ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettua tehtävään soveltuvaa insinööritason tutkintoa.

Virkaan valittavalla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viran palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan.

Hakemus sekä ansioluettelo lähetetään Sysmän kunnan kirjaamoon kirjaamo@sysma.fi tai kirjeitse virastotalolle Valittulantie 5, 19700 Sysmä. Viimeinen hakupäivä (hakemuksen oltava perillä) on 14.8.2022 kello 23:59.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Waltteri Martelin, tekninen johtaja
044 7134 522, waltteri.martelin@sysma.fi

Lisätietoja

Sysmä on noin 3600 asukkaan aktiivinen kunta Päijät-Hämeen pohjoisosissa, aivan Päijänteen rannalla. Työnantajana Sysmä on ennakkoluuloton, reilu ja kannustava. Sysmä on savuton työpaikka.

Tervetuloa Sysmään töihin!


Osoite: Valittulantie 5, 19700 Sysmä

Sinulle suositellut työpaikat