Skip to main content
test
Kunnallistekniikan työntekijä - Oriveden kaupunki

Oriveden kaupungin tekniikka- ja ympäristöpalvelukeskus hakee vakituiseen palvelussuhteeseen

KUNNALLISTEKNIIKAN TYÖNTEKIJÄÄ

Kunnallistekniikan työntekijän työtehtäviin kuuluu mm. liikenneväylien ja vesihuoltolaitoksen verkostojen monipuoliset hoito-, ylläpito- ja rakentamistehtävät sekä konekeskuksen kuljettajan tehtävät ja osallistuminen talvikaudella katujen auraus- ja hiekoituspäivystykseen.

Kunnallistekniikan työntekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa ja/tai riittävää kokemusta alan töistä.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta ja joustavuutta. Toivomme hakijalta myös halua kehittää omaa osaamistaan sekä kykyä toimia osana työryhmää. Kokemus putkiasennustöistä ja koneiden käytöstä katsotaan eduksi. Ennen työsuhteen vastaanottamista on esitettävä Työterveys Pirte Oy:n hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Tehtävän hoito edellyttää voimassa olevaa, vähintään B-luokan ajokorttia.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja viikkotyöaika 38,25 tuntia. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.orivesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat työmaamestari Miska Carlsson puh. 040 133 9258 ja kunnallistekniikan päällikkö Mika Kuivanen puh. 0400 730 802.

Lisätietoja

Oriveden kaupunki Tekniikka- ja ympäristöpalvelukeskus

Orivesi on lähes 9 000 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Tampereen seudulla. Orivedellä on hyvät palvelut, monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan harrastustoimintaan sekä hyvin toimivat liikenneyhteydet.

Orivesi on savuton kaupunki.


Osoite: Keskustie 23, 35300 Orivesi
Oriveden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat