Skip to main content
test
Kunnallistekniikan työntekijä - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin infrapalveluissa on haettavana kunnallistekniikan rakentamiseen vakituinen kunnallistekniikan työntekijän tehtävä.

Tehtävä koostuu maanrakennustöistä, kunnallisteknisten verkostojen saneeraus- ja uudisrakentamisen asennustöistä sekä liikenneväylien rakennustöistä.

Kelpoisuuvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattitutkinto tai aikaisempi kokemus alan töistä. Lisäksi vaaditaan vähintään B-luokan ajokortti sekä voimassa olevat vesityö-, tulityö-, työturva- ja Tieturva 1 -kortit.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus maanrakennuskoneiden käyttämisestä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävä täytetään 3.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TTES) mukaan (tuntipalkkainen työntekijä). Tehtävässä sovelletaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävässä aloittamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 31.3.2023 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haastattelut järjestetään 12. - 13.4.2023.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

arkisin klo 8 - 15
rakentamisen työnjohtaja Tapio Sulunsilta puh. 040 133 4429
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1900 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Meillä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat