Kunnaneläinlääkäreiden varahenkilö - Siilinjärven kunta

Kunnaneläinlääkäreiden varahenkilö - Siilinjärven kunta

Siilinjärven ympäristöterveyspalvelut on Siilinjärven isännöimä viiden kunnan muodostama ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue Pohjois-Savossa. Lisäksi Kuopioon myydään eläinlääkintähuollon palveluja. Alueella työskentelee tällä hetkellä ympäristöterveysjohtaja, vastaava eläinlääkäri, 13 praktikkoeläinlääkäriä, 3 valvontaeläinlääkäriä, 5 terveystarkastajaa, 1 toimistosihteeri sekä 1 avustaja. Vastaava eläinlääkäri toimii eläinlääkintähuollon esimiehenä ympäristöterveysjohtajan suorassa alaisuudessa.

Virka on nk. praktikkovirka, jonka ensisijaisena tarkoituksena on mahdollistaa muiden kunnaneläinlääkäreiden päivystysvapaiden pitäminen ja muiden poissaolojen sijaistaminen. Sijoituspaikka vaihtelee yhteistoiminta-alueen tarpeista johtuen. Yhteistoiminta-alueella on elinvoimainen nautakarjatalous, mutta pieneläinten ja hevosten eläinlääkäripalveluiden kysyntä on kasvussa. Päivystys on tällä hetkellä enintään joka viides viikonloppu ja arki-ilta siten, että yhteistoiminta-alueella päivystää kaksi eläinlääkäriä yhtä aikaa.

Viran kelpoisuusvaatimukset ovat eläinlääkintähuoltolain (765/2009) 16.2 §:n ja -asetuksen (VnA 1031/2009) 2 §:n mukaiset. Arvostamme erityisesti halua tehdä monipuolista sekapraktiikkaa mukaan lukien terveydenhuoltotyö, kehityshalukkuutta, yhteistyökykyä, oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta sekä asiakaspalvelutaitoja. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in ja lääkärisopimuksen mukaan.

Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä huumausainetestiä koskeva todistus ennen valinnan vahvistamista.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Vastaava eläinlääkäri Kaisa Hartikainen, p. 044 740 1423 ja ympäristöterveysjohtaja Emilia Savolainen 044 740 1435
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi.

Siilinjärven kunta, Talous- ja tukipalvelut, Ympäristöterveyspalvelut
Osoite: Räisäläntie 1, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava n. 21 800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia.
Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan