Skip to main content
test
Kunnaneläinlääkäreitä sijaisuuksiin - Jyväskylän kaupunki

Kiinnostaako sinua kunnaneläinlääkärin monipuolinen ja palkitseva praktiikkatyö Jyväskylän seudun ympäristöterveydessä? Oletko jo kokenut kuntapraktikko vai oletko valmis hyppäämään uusiin haasteisiin kunnaneläinlääkärinä? Etsimme nyt eläinlääkinnän tiimiimme

KUNNANELÄINLÄÄKÄREITÄ

määräaikaisiin eri mittaisiin virkasuhteisiin, myös pelkkiin päivystyksiin. Tehtävät sijoittuvat yhteistoiminta-alueemme eri vastaanotoille.

Mitä me teemme?
Jyväskylän seudun ympäristöterveys toimii Jyväskylän kaupungin kaupunkirakennepalveluissa osana rakentaminen ja ympäristö -palvelualuetta. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Jyväskylän kaupunki, Hankasalmen, Joutsan, Luhangan, Multian, Muuramen, Petäjäveden, Toivakan ja Uuraisten kunnat sekä Äänekosken kaupunki. Alueella on asukkaita noin 200 000. Työnantajana toimii Jyväskylän kaupunki.

Yksikössämme työskentelevät ympäristöterveyspäällikkö, hygieenikkoeläinlääkäri, kaksi valvontaeläinlääkäriä, 7 praktikkokunnaneläinlääkäriä, kaksi johtavaa ympäristöterveystarkastajaa sekä 16 ympäristöterveystarkastajaa. Yksikkö jakaantuu kolmeen erilliseen tiimiin: elintarvikevalvonta, terveydensuojelu ja eläinlääkintä. Jokaisella tiimillä on tiiminvetäjä. Meillä on toimialueellamme kunnaneläinlääkäreiden toimipisteitä neljä sekä lisäksi ympäristöterveyden muun toiminnan toimipiste Jyväskylän keskustassa.

Eläinlääkinnän tiimimme huolehtii alueen peruseläinlääkäripalveluista sekä eläinsuojelu- ja eläintautivalvonnasta. Osallistumme maakunnalliseen hyötyeläinpäivystykseen. Pieneläinpäivystys on eriytetty ja se on järjestetty ostopalveluna yksityisen pieneläinklinikan toimesta. Maakunnallinen päivystysalue on jaettu kolmeen maantieteelliseen alueeseen, joista kullakin on yksi päivystäjä kerrallaan. Et siis päivystäessäkään ole yksin.

Millaisesta työstä ja työyhteisöstä on kyse?
Kunnaneläinlääkärinä työskentelet Palokan kunnaneläinlääkärin yhteisvastaanotolla (yhteensä 4 eläinlääkäriä), Hankasalmen, Joutsan tai Muuramen vastaanotolla riippuen sijaisuudesta. Mikäli teet vain päivystyksiä, voit päivystää esimerkiksi Jyväskylästä käsin.

Alueellamme on monipuolista kunnaneläinlääkärin peruspraktiikkaa. Meillä on paljon hevosia, pieneläimiä sekä isojakin nautatiloja. Vastaanottomme ovat varusteiltaan nykyaikaista perustasoa. Lämmin autotalli ja ilmainen majoittumismahdollisuus löytyy muualta paitsi Muuramesta. Alueella on runsaasti yksityisiä pieneläinklinikoita sekä hevosklinikka, joten eläinten jatkohoitoon ohjausmahdollisuudet ovat hyvät. Päivystysten vuorotiheys on maksimissaan yksi viidestä päivystysvuorosta. Yksikössämme on viikonloppupäivystystä ennen yksi ja jälkeen aina kaksi päivystysvapaapäivää.

Eläinlääkärityöyhteisömme on tiivis ja kysyä voi kaikesta matalalla kynnyksellä. Meillä on töissä sekä nuoria että hieman kokeneempia kollegoja. Meillä on oma virtuaalinen keskusteluryhmä, jossa keskustellaan asioista aktiivisesti. Keskusteluun osallistuvat sekä praktikot, valvontaa tekevät eläinlääkärit että esihenkilö. Kollegan ja esihenkilön tuki on lähellä. Meillä on käytössä sähköinen perehdytyskansio, johon saat pääsyn ennen sijaisuuttasi. Tarvittaessa lainaamme sinulle välineistöä sekä lääkkeitä. Alueen asiakkaat ovat mukavia ja osaavat arvostaa myös sijaisen työtä.

Etsimme tekijöitä kaiken pituisiin sijaisuuksiin. Voit ilmoittautua ja kertoa, millaisiin sijaisuuksiin ja milloin olisit käytettävissä.

Mitä odotamme sinulta?
Voit olla joko Suomessa laillistettu eläinlääkäri tai kandi, jolla on praktiikkaoikeudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen Lääkärisopimuksen (LS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2914,00 € (+päivystyskorvauset sekä rekrytointilisä 10% vuoden 2022 loppuun asti).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ympäristöterveyspäällikkö Hanna Yksjärvi, p. 050 472 4850 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Ympäristöterveydenhuolto

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat