Kunnaneläinlääkäri - Tervon kunta

TULE MEILLE - Pielavesi-Keiteleelle
Haemme kahta uutta kunnaneläinlääkäriä neljän eläinlääkärin yhteisvastaanotolle.
Virkojen hakuaikaa on jatkettu, ja 31.12.2020 mennessä jätetyt hakemukset huomioidaan haussa.
Työ on monipuolista sekapraktiikkaa.
Meillä pääset mukaan kehittämään Pielavesi-Keitele yhteisvastaanoton toimintaa, olipa vahvuutesi pieneläinpraktiikassa tai nautojen terveydenhuollossa.
Täällä voit vaikuttaa työhösi ja aikatauluihisi. Meillä saat neuvoja ja tukea kollegoilta. Jos haluat, saat kahdeksi viikoksi sinulle nimetyn tutorin, jolle voit soittaa missä tahansa asiassa. Ja koulutuksiin pääset halutessasi - erikoituminen on mahdollisuus.
Voit tehdä töitä 3-4 eläinlääkärin yhteisvastaanotolla Pielavedellä tai halutessasi Keiteleen kunnan vastaanotolla. Katso Sisä-Savossa vastaavaa työtä tekevän tulevan kollegasi Tanjan uratarina täältä: https://youtu.be/MZZIXOyhnQA
Alueemme on nautakarjavaltaista maatalousaluetta, mutta pieneläinten osuus kasvaa koko ajan.
Viran kelpoisuusvaatimukset on määritelty eläinlääkintähuoltolaissa (765/2009 §16 mom. 2) sekä valtioneuvoston asetuksessa eläinlääkintähuollosta (1031/2009 § 2). Viranhoidon edellytyksenä on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto ja sujuva suomen kielen taito.
Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n, lääkärisopimuksen ja eläinlääkäriliiton suosituksen mukaan (2535 €/kk). Palkkaus, päivystystiheys, päivystyskorvaukset ja päivystysvapaiden kertyminen paikallissopimuksen mukaisesti. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.tervo.fi/ymparistoterveyspalvelut
https://www.tervo.fi/elainlaakinta

Tutustu työnantajaan

Ympäristöterveysjohtaja p.044 7499 400, maija.lehtonen@tervo.fi

Tervon kunta ympäristöterveyspalvelut
Osoite: Puustellintie 35, 72400 Pielavesi

Tervon kunta hoitaa isäntäkuntana kuuden kunnan ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-aluetta (Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto). Yhteistoiminta-alueella on kaksi päivystysaluetta; Keitele-Pielavesi sekä Rautalampi-Suonenjoki-Tervo-Vesanto. Virkojen toimipaikkana on Keitele ja Pielavesi. Alueella on yhteensä 9 praktisoivan eläinlääkärin virkaa, joista yksi kiertää eri toimipisteissä sijaistaen muita ja lisäksi valvontaeläinlääkärin virka. Päivystysvelvollisuus on 1/5. Pielaveden yhteisvastaanotto sijaistee alle 80 km päässä Kuopiosta luoteeseen.