Kunnaneläinlääkäri - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä (Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Vieremä) on haettavana kunnaneläinlääkärin virka Kiuruveden toimipisteeseen. Virkaan voidaan valita myös kaksi osa-aikaista (50 % + 50 %) viranhaltijaa.

Tehtäviin kuuluu nautaeläinpainotteista hyöty- ja pieneläinpraktiikkaa sekä viranomaistehtäviä. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus. Eläinlääkäripäivystyksessä on yhtä aikaa kaksi eläinlääkäriä. Päivystystiheys on joka viides viikonloppu.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Kiinnitämme valinnassa huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilön soveltuvuuteen.

Työ edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja muita työyhteisötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aktiivista työotetta. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä mielenkiintoista työtä kollegiaalisessa työyhteisössä. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä työskentelee 12 kunnaneläinlääkäriä ja kaksi valvontaeläinlääkäriä. Eläinlääkintähuollon toimipisteitä on kaikissa kuntayhtymän kunnissa. Kiuruveden toimipisteessä työskentelee kolme kunnaneläinlääkäriä, eläinlääkärin avustaja ja valvontaeläinlääkäri.

Kiuruvedellä on n. 25 000 nautaeläintä tuotantoeläinten kokonaismäärän ollessa n. 30 000, joten täällä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen erityisesti tuotantoeläinten hoidossa. Työtehtäviisi kuuluu monipuolinen kunnaneläinlääkärin praktiikka. Kiuruvedelle ollaan suunnittelemassa uusia vastaanottotiloja ja tavoitteena on päästä ajanmukaisiin tiloihin viimeistään vuoden 2022 aikana.

Peruspalkka on 2 549 €/kk.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kk koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaa aiemmin hakeneet otetaan virkavalinnassa huomioon.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ympäristöterveydenhuollon päällikkö Aili Heikkinen, p. 0400 144450, aili.heikkinen@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Ympäristö- ja terveysvalvonta palvelut, Eläinlääkintähuolto

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän väestöpohja on n. 39 000 asukasta. Kuntayhtymään kuuluvat Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi ja Vieremä. Kuntayhtymässä on 12 kunnaneläinlääkärin virkaa. Lisäksi kuntayhtymässä työskentelee kaksi valvontaeläinlääkäriä.

Alueellamme on erittäin elinvoimaista maataloutta. Vuoden 2019 aikana kuntayhtymän alueella tuotettiin 134 milj. litraa maitoa, mikä on 6 % koko Suomen tuotannosta. Naudanlihaa tuotettiin 5,7 milj. kg., mikä on 7 % koko Suomen tuotannosta


Osoite: Harjukatu 2, 74700 Kiuruvesi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat