Skip to main content
test
Kunnaneläinlääkäri - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Haemme kunnaneläinlääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen työskentelemään Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän toimipisteissä sijaistaen kunnaneläinlääkärikollegoita.

Tehtäviin kuuluu nautaeläinpainotteista hyöty- ja pieneläinpraktiikkaa sekä viranomaistehtäviä. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus. Eläinlääkäripäivystyksessä työskentelee yhtä aikaa kaksi kunnaneläinlääkäriä Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella. Päivystystiheys on joka viides viikonloppu.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Kiinnitämme valinnassa huomiota kelpoisuuden lisäksi henkilön soveltuvuuteen ja potentiaaliin.

Viran hoitaminen vaatii kiinnostusta nautavaltaiseen sekapraktiikkaan, joustavuutta, mukautumiskykyä muuttuvassa työympäristössä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oman auton käyttäminen on välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä kollegiaalisissa työyhteisöissä. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä työskentelee 12 kunnaneläinlääkäriä ja kaksi valvontaeläinlääkäriä. Eläinlääkintähuollon toimipisteitä on kaikissa kuntayhtymän kunnissa. Vuoden 2023 alusta alkaen toiminta on siirtymässä Iisalmen kaupungin hoidettavaksi vastuukuntaperiaatteella. Yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Iisalmen ja Kiuruveden kaupungit sekä Sonkajärven ja Vieremän kunnat.

Peruspalkka on 3 039,60 €/kk. Päivystyskorvaus on arkipäivystyksestä 10 €/h, viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksestä 15 €/h ja joulupyhien päivystyksestä (23.12-27.12) 25 €/h.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kk koeaika.

Virkaa on haettava Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi , työavain 469782). Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona pätevyyden osoittava tutkintotodistus. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ympäristöterveydenhuollon päällikkö Aili Heikkinen, p. 0400 144450, aili.heikkinen@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Ympäristö- ja terveysvalvonta palvelut, Eläinlääkintähuolto

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän väestöpohja on n. 36 000 asukasta. Kuntayhtymään kuuluvat Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi ja Vieremä. Kuntayhtymässä on 12 kunnaneläinlääkärin virkaa. Lisäksi kuntayhtymässä työskentelee kaksi valvontaeläinlääkäriä. Vuoden 2023 alusta alkaen toiminta on siirtymässä Iisalmen kaupungin hoidettavaksi vastuukuntaperiaatteen mukaisesti. Yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Iisalmen ja Kiuruveden kaupungit sekä Sonkajärven ja Vieremän kunnat.

Alueellamme on erittäin elinvoimaista maataloutta. Vuoden 2019 aikana kuntayhtymän alueella tuotettiin 134 milj. litraa maitoa, mikä on 6 % koko Suomen tuotannosta. Naudanlihaa tuotettiin 5,7 milj. kg., mikä on 7 % koko Suomen tuotannosta


Osoite: Taivallahdentie 4, 74300 Sonkajärvi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat