Kunnaneläinlääkäri - Kokkolan kaupunki

Eläinlääkärin toimipiste on toistaiseksi Vetelissä, mutta toimipakka voi tulevaisuudessa siirtää Kokkolaan.

Työ on sekapraktiikkaa. Päivystys on jaettu viiden eläinlääkärin kesken ja päivystys-alueeseen kuuluvat Kokkolan ja Kruunupyyn lisäksi myös Pietarsaari, Pedersöre, Luoto ja Uusikaarlepyy. Praktiikka-ohjelmana käytetään työnantajan KuusiVet ohjelmaa.

Hakijan tulee olla Suomessa laillistettu eläinlääkäri sekä eläinlääkintähuoltoasetuksen (1031/2009) 2 §:n mukainen kelpoisuus. Lisäksi vaaditaan sen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito, joka ei ole hakijan äidinkieli. Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät LS:n ja KVTES:n mukaisesti.

Tutustu työnantajaan

Terveysvalvonnan johtaja Andréas Smeds, puh. 040 489 2029

Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto
Osoite: Juhanintie 2, 69700 Veteli

Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto on yhdeksän kunnan muodostama ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue Keski-Pohjanmaalla ja Kruunupyyssä. Alueella on 11,75 kunnaneläinlääkärin, yksi hygieenikkoeläinlääkärin ja kaksi valvontaeläinlääkärin virkaa. Keski-Pohjanmaa on yksi Suomen johtavista maidontuotantoalueista, jossa varsinkin tuotantoeläinpraktiikka on vilkasta. Yhteistoiminta-alueella on noin 75 000 asukasta ja n. 440 lypsykarjatilaa.