test
Kunnaneläinlääkäri - Kokkolan kaupunki

Kannuksen eläinlääkärivastaanottoon haetaan kunnaneläinlääkäri vakituiseen virkaan. Aloituspäivä on sopimuksen mukaan. On tarvittaessa mahdollista käyttää isompi pieneläinvastaanotto Toholammilla hyödykseen, missä ammatillinen tuki ja työnjako on helposti saatavilla muilta kollegoilta. Työ on sekapraktiikkaa ja päivystys on jaettu kuuden eläinlääkärin kesken. Päivystysalueeseen kuuluvat Kälviä, Lohtaja, Ullava, Kannus, Toholampi ja Lestijärvi. Praktiikka-ohjelmana käytetään työnantajan tarjoamaa KuusiVet ohjelmaa.

Kelpoisuusvaatimus on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Lisäksi vaaditaan sen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito, joka ei ole hakijan äidinkieli. Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Viran hoitaminen edellyttää sen lisäksi B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja palvelusuhteen muut ehdot määräytyvät KVTESin ja lääkärisopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveysvalvonnan johtaja Andréas Smeds, puh. 040 489 2029 tai andreas.smeds@kokkola.fi.

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto

Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto on yhdeksän kunnan muodostama ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue Keski-Pohjanmaalla.

Alueella on 11,75 kunnaneläinlääkärin, yksi hygieenikkoeläinlääkärin ja kaksi valvontaeläinlääkärin virkaa.

Keski-Pohjanmaa on yksi Suomen johtavista maidontuotantoalueista, jossa varsinkin tuotantoeläinpraktiikka on vilkasta. Yhteistoiminta-alueella on noin 75 000 asukasta ja 440 lypsykarjatilaa.


Osoite: Varastotie 1, 69100 Kannus
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat