Skip to main content
test
Kunnaneläinlääkäri - Kokkolan kaupunki

Kokkolan eläinlääkärivastaanottoon haetaan kunnaneläinlääkäri vakituiseen virkaan. Pieneläinvastaanotto on yhteisvastaanotto kahdelle eläinlääkärille ja varusteluun kuuluu mm. röntgen. Yöpymisyksikkö on käytettävissä vastaanoton yhteydessä. Suunnittelussa on vastaanototon siirto uusiin toimitiloihin.

Työ on sekapraktiikkaa, mutta painopiste on pieneläinten hoitamisessa. Ensisijaisesti vastuualueena on Kruunupyy, mutta eläinpraktiikka kanta-Kokkolan ja Kruunupyyn alueella hoidetaan yhteistyössä vastaanoton toisen eläinlääkärin kanssa.

Päivystys on jaettu kuuden eläinlääkärin kesken ja päivystysalueeseen kuuluvat Kokkolan ja Kruunupyyn lisäksi myös Pietarsaari, Pedersöre, Luoto ja Uusikaarlepyy. Praktiikka-ohjelmana käytetään työnantajan KuusiVet ohjelmaa.

Hakijan tulee olla Suomessa laillistettu eläinlääkäri ja hänellä tulee olla eläinlääkintähuoltoasetuksen (1031/2009) 2 §:n mukainen kelpoisuus. Lisäksi vaaditaan sen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito, joka ei ole hakijan äidinkieli. Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Viran hoitaminen edellyttää sen lisäksi B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja palvelusuhteen muut ehdot määräytyvät KVTESin ja lääkärisopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2700 €/kk. Päivystyskorvaus maksetaan LS nähden korotetusti.

Lisätietoja

https://www.kokkola.fi/asuminen-ja-ymparisto/ymparistoterveys-ja-elaimet/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveysvalvonnan johtaja Andréas Smeds, puh. 040 489 2029 tai hygieenikkoeläinlääkäri Annukka Nikula, puh. 040 489 2240

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuolto

Kokkolan kaupunki vastaa Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuollon järjestämisestä. Yhteistoiminta-alueessa on mukana Kokkolan kaupungin lisäksi Kannus, Halsua, Kaustinen, Kruunupyy, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli. Alueen maatalous on erikoistunut maidontuotantoon.

Eläinlääkintähuollon järjestämiseksi yhteistoiminta-alueella on 12 praktikkoeläinlääkäriä, hygieenikkoeläinlääkäri, kaksi valvontaeläinlääkäriä sekä toimistohoitaja ja terveysvalvonnan johtaja.


Osoite: Vasarakuja 15, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat