test
Kunnaneläinlääkäri: Liperi / Outokumpu, määräaikainen (id5318) - Siun sote

VAIHDA HIERTÄVÄ URAPUTKI JOUSTAVAMPAAN POHJOIS-KARJALASSA!

Siun sotessa ympäristöterveydenhuolto on osa maakunnallista sosiaali- ja terveydenhuollon sekä turvallisuuden kokonaisuutta. Siun sotessa turvataan ihmisten, eläinten ja ympäristön yhteistä terveyttä ja arkea!

Pohjois-Karjalan upea luonto ja iloiset ihmiset kutsuvat viihtymään! Liperissä voit nauttia talvella valkoisista hangista ja kesällä kauniista järvimaisemista. Käsämän vastaanoton yhteydessä on Liperin kunnan uimahalli ja kuntosali, ja pihasta lähtee 65 km mittainen harjumaisemissa kulkeva ulkoilureitistö ”Kinttupolut”. Joensuuhun on matkaa vain 20 km tapahtumien ja palveluiden äärelle (työn hoitaminen Joensuusta käsin onnistuu myös).

Siun sotessa on haettavana 10.12.2021 mennessä KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN määräaikaisia viransijaisuuksia Liperin ja Outokummun alueella

Työpaikkasi on Käsämän eläinlääkärien yhteisvastaanotto, josta käsin hoidetaan Liperin ja Outokummun alueen eläinlääkäripalvelut. Vastaanotolla on hyvin tilaa ja kattava perusvarustelu (mm. rektaaliultrat, nupoutuskolvit, lisähappi, verinäyteanalysaattori). Työ on pääasiassa vilkasta suureläinpainotteista sekapraktiikkaa, ja tehtäviin kuuluu myös nautaterveydenhuoltoa.

Haemme:

1.1.2022- 5.6.2022 kunnaneläinlääkärin viransijaisuus, 100 % työaika

1.1.2022- 1.2.2023 kunnaneläinlääkärin viransijaisuus, 100 % työaika

1.1.2022- 1.2.2023 kunnaneläinlääkärin viransijaisuus, 50 % työaika

Kuuntelemme mielellämme toiveitasi työjärjestelyjen suhteen, työ sopii hyvin kokeneelle eläinlääkärille kuin kandillekin. Työn kuvaan ja työaikaprosenttiin voit itse vaikuttaa, esim. voit tehdä enemmän päivystyspainotteisesti jos haluat pitää arkipäiviä vapaana ja omia kiinnostuksen kohteita meillä pääsee kehittämään. Tässä myös mahdollisuus päästä kollegan kanssa samaan työpaikkaan! Osa-aikaiseen virkasuhteeseen on mahdollista saada lisätöitä Joensuun alueelta. Haku päätetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen.

Yksin ei tarvitse työskennellä, vaan tukenasi on yhteen hiileen puhaltava Läntisen alueen eläinlääkäritiimi, jossa työskentelee lisäksesi viisi kunnan-/kaupungineläinlääkäriä. Tiimi vastaa kunnaneläinlääkärille kuuluvista tehtävistä ja päivystyksestä Liperin, Outokummun ja Polvijärven alueella. Alueella on keskitetty ajanvaraus ja työt jaetaan tasaisesti. Päivystysaikaankaan et ole yksin. Siun soten eläinlääkinnän toiminta-alueena on koko maakunta, joten maakunnassa päivystää aina kanssasi myös kolme muuta kollegaa. Päivystystiheys on 1/5, ja keskiviikko ennen ja maanantai viikonloppupäivystyksen jälkeen on päivystysvapaa, mutta päivät ovat sovittavissa. Päivystystoiveet huomioidaan hyvin. Yhteistoiminta-alueella on neljä valvontaeläinlääkäriä ja hygieenikkoeläinlääkäri.

Odotamme sinulta kykyä toimia osana tiimiä, vaikka varsinaiset työtehtävät hoidatkin pääasiassa itsenäisesti. Vahvuutesi ovat vastuullisuus, yhteistyökyky ja positiivinen asenne. Olet kiinnostunut vaihtelevasta sekapraktiikasta. Tarjoamme monipuolisen työn maakunnallisessa ympäristöterveydenhuollon yksikössä, jossa taustalla on hyvä tiimin ja työyhteisön tuki.

Kelpoisuusvaatimuksena on eläinlääkintähuoltolain (765/2009) 16 §:ssä säädetty kelpoisuus. Eduksi katsotaan perehtyneisyys virkaan kuuluviin tehtäviin. Eläinlääkärin, joka on laillistettu eläinlääkäriksi ammatinharjoittamislain (29/2000) 4 §:n mukaisesti (muussa EU/ETA-maassa valmistuneet), tulee esittää Ruokaviraston todistus kelpoisuudesta kunnaneläinlääkärin virkaan. Työtehtävien hoito edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. Kuukausipalkka on 2524,44 e/kk ja päivystyskorvaukset arkena 6,16 e/h ja viikonloppuna/pyhinä 10,26 e/h.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen ja paikallisen virkaehtosopimuksen mukaan.

Viransijaisuus 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan ja viransijaisuudessa on neljän (4) kuukauden koeaika. Asunnon hankinnassa autetaan tarvittaessa.

Viransijaisuuteen haetaan sähköisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Soita tai lähetä sähköpostia niin kerromme lisää!

Vastaava eläinlääkäri Irina Karvinen, 013 330 8213, irina.karvinen@siunsote.fi

Ympäristöterveydenhuollon johtaja Kirsi Hiltunen, 013 330 8206, kirsi.hiltunen@siunsote.fi

https://www.siunsote.fi/elainlaakintahuolto


Jos mukanasi muuttaa myös puoliso, niin täältä löytyy myös muiden alojen joustavia uraputkia http://www.maailmankarjalaiset.fi/


Joensuussa 4.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5318
  • 5.11.2021 - 10.12.2021 23:59
  • LiperiOutokumpuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat