Skip to main content
test
Kunnaneläinlääkäri (praktikko) - Haapaveden kaupunki

Pohjois-Pohjanmaalla kunnaneläinlääkärin virka, jossa pääset tekemään maalaispraktiikkaa erinomaisin eduin! Ehdit vielä hakea!

Virkaan valittavan on oltava Suomessa laillistettu eläinlääkäri. Muissa EU/ETA-maissa kuin Suomessa eläinlääkäriksi valmistuneiden tulee lisäksi osoittaa tutustuneensa Suomen eläintauti-, eläinsuojelu- ja elintarvikelainsäädäntöön eli lainsäädäntökurssin suorittamista hyväksytysti. Paikka voidaan aluksi täyttää myös viransijaisuutena, johon hyväksytään eläinlääketieteen kandidaatti. Huomioimme valinnassa tänä keväänä valmistuvat eläinlääkärit, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on osoitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Työn sisältö:
Työ Haapavedellä on monipuolista sekapraktiikkaa. Alueella on runsaasti nautatiloja ja jonkin verran hevosia sekä muita harrastekotieläimiä. Pieneläimet hoidetaan yhteisvastaanotolla, jossa on hyvät tilat ja käytössä on mm. hammaskivenpoistolaite, erillinen leikkaussali, happi rikastin, ultraääni ja perus laboratoriovälineet. Töiden aikatauluttamisesta voi sopia joustavasti ja asiakkaat ovat täällä huippukivoja!

Työkaverit, päivystys ja perehdytys:
Haapavesi-Oulainen alueella on neljä vakituista praktikkoeläinlääkärin virkaa ja kaksi erillistä valvontaeläinlääkäriä, jotka hoitavat pääasiassa virkatyöt. Oulaisten vastaanotolla työskentelee klinikkaeläinhoitaja osa-aikaisesti ja hänen palvelujaan voidaan hyödyntää tarvittaessa myös Haapavedellä.
Työssäsi saat kollegoiden täyden tuen ja avun! Työt voidaan jakaa sujuvasti kollegoiden kesken ja toiveesi ja kiinnostuksesi otetaan huomioon. Perehdytämme sinut työhösi.
Päivystysalue on pinta-alaltaan kohtuullinen (Haapavesi, Oulainen ja Vihanti). Päivystykset normaalimiehityksellä ovat 1/4 ja päivystyksistä sovitaan joustavasti. Päivystyskorvaukset ovat lääkärisopimuksen mukaiset (arki 5,76 e/h ja viikonloput 9,83 e/h) ja ylimääräisistä päivystyksistä maksetaan tuplakorvaukset (arki 11,52 e/h, vklo 19,66 e/h).


Edut:
Kun sitoudut meille vähintään 2 kk työsopimuksella maksamme peruspalkan lisäksi rekrytointilisää 500 e/kk määräaikaisuutesi ajan tai virkaan valitulle 31.12.2023 saakka. Peruspalkkasi on tällöin 3448,90 e/kk.
Päivystysvapaita ansaitset 1 per 2 arki-iltaa ja viikonloppupäivystyksestä saa 2 päivystysvapaata. Päivystysvapaalta maksetaan paikallisen sopimuksen mukaisesti hygieenikon palkkaa, joka on normaalipalkkaasi korkeampi.
Työnantaja maksaa praktiikkaohjelman kuukausimaksut ja käyttöön on tulossa yhteinen praktiikkaohjelma.
Välineitä saa tarvittaessa lainata. Lääkkeiden lainaamisesta sovitaan erikseen. Asunnon löytämisessä avustetaan.

Oma auto on välttämätön töiden sujumiseksi.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Voit myös tulla tutustumaan meihin ja vastaanottotiloihin! Oulaisten kautta on helppo tulla junalla Haapavedelle katsomaan, olisiko tämä mukava työpaikka juuri sinulle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava eläinlääkäri, valvontaeläinlääkäri Sirkka Hankonen, p. 044-7591 472 (sirkka.hankonen@haapavesi.fi), eläinlääkäri Laura Palosaari, p. 044-7591 471 (laura.palosaari@haapavesi.fi), eläinlääkäri Paju Tuuri, p. 044-7591 792 (paju.tuuri@haapavesi.fi)

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki

Ympäristöpalvelut Helmi tuottaa eläinlääkintähuollon ja elintarvike- ja terveysvalvonnan palvelut Haapaveden, Oulaisten, Siikalatvan ja Pyhännän kuntiin sekä eläinlääkäripalvelut lisäksi Raahen kaupungin Vihannin kylään. Ympäristönsuojelun viranomaispalvelut tuotetaan Haapaveden ja Pyhännän kuntiin. Ympäristöpalvelut Helmi on alueellinen ympäristöterveydenhuollon yksikkö, jonka väestöpohja on noin 24 000 henkilöä. Hallintokuntana on Haapaveden kaupunki ja toimivaltaisena viranomaisena toimii Haapaveden kaupungin alueellinen ympäristöterveyslautakunta. Eläinlääkintähuollon hyöty-, pieneläin-, eläinsuojelu- ja viranomaistehtäviä tekevät eläinlääkärit. Ympäristöpalvelut Helmessä on kaksi valvontaeläinlääkärin virkaa. Elintarvike-, terveydensuojelu- ja ympäristövalvonnan viranomaistehtäviä tekevät ympäristöterveystarkastajat.


Osoite: Rynnäkkötie 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat