Skip to main content
test
Kunnaneläinlääkäri (praktikko) - Haapaveden kaupunki

Etsimme joukkoomme uutta vakituista praktikkoa työkaverimme lähdettyä muihin tehtäviin. Virkaan valittavan on oltava Suomessa laillistettu eläinlääkäri. Muissa EU/ETA-maissa kuin Suomessa eläinlääkäriksi valmistuneiden tulee lisäksi osoittaa tutustuneensa Suomen eläintauti-, eläinsuojelu- ja elintarvikelainsäädäntöön eli lainsäädäntökurssin suorittamista hyväksytysti.

Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on osoitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

On mahdollista tulla kokeilemaan työtä ensin myös sijaisena. Kysy sinulle sopivaa työpätkää!

Lisäksi meillä on aukeamassa viransijaisuus, joten töihin on mahdollista tulla myös kaverin
kanssa.

Työn sisältö:
Työ Oulaisissa on monipuolista, pieneläimiin painottuvaa sekapraktiikkaa. Pieneläimet hoidetaan yhteisvastaanotolla, jossa käytössä on mm. uusi pieneläinultra, hammaskivenpoistolaite, erillinen leikkaussali, happirikastin ja pieni laboratorio (mikroskooppi, virtsanäytteiden tutkimusvälineistö, pikavärjäys sytologialle, valkosolumittari). Neljän seinän sisään ei tarvitse jäädä, sillä alueella on paljon nautatiloja ja jonkin verran hevosia sekä muita harrastekotieläimiä. Asiakkaat alueella ovat todella mukavia ja täällä on helppo tulla toimeen kaikkien kanssa.

Työkaverit, päivystys ja edut:
Haapavesi-Oulainen alueella työskentelee neljä vakituista praktikkoeläinlääkäriä ja kaksi erillistä valvontaeläinlääkäriä, jotka hoitavat pääasiassa virkatyöt.
Työpaikassamme kollegat auttavat sinua aina ja työt voidaan jakaa sujuvasti. Otamme toiveesi huomioon ja perehdytämme sinut työhösi.

Päivystysalue on pinta-alaltaan kohtuullinen (Haapavesi, Oulainen ja Vihanti). Päivystykset normaalimiehityksellä ovat 1/4 ja päivystyksistä sovitaan joustavasti. Päivystyskorvaukset ovat lääkärisopimuksen mukaiset (arki 5,84 e/h ja viikonloput 9,98 e/h) ja ylimääräisistä päivystyksistä maksetaan tuplakorvaukset.

Päivystysvapaita ansaitset 1 per 2 arki-iltaa ja viikonloppupäivystyksestä saat 2 päivystysvapaata. Päivystysvapaalta maksetaan paikallisen sopimuksen mukaisesti hygieenikon palkkaa, joka on normaalipalkkaasi korkeampi.

Työnantaja avustaa asunnon löytämisessä tarvittaessa. Välineitä saa tarvittaessa lainata ja lääkkeiden lainaamisesta sovitaan erikseen. Oma auto on välttämätön töiden sujumiseksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava eläinlääkäri Sirkka Hankonen, p. 044-7591 472, eläinlääkäri Jenna Wäänänen p. 044-7591 792 ja eläinlääkäri Laura Palosaari, p. 044-7591 470

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupunki


Osoite: Revonkatu 1, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat