test
Kunnaneläinlääkäri - Rauman kaupunki

Rauman kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan ympäristöterveydenhuollon palvelualueella on haettavana kunnaneläinlääkärin osa-aikainen virka.

Kyseessä on osa-aikainen (50 %) virka, jonka tehtävänä on muiden kunnaneläinlääkäreiden viransijaisena toimiminen vuosilomien ja muiden poissaolojen aikana. Työpisteenä on kulloinkin lomalla tai vapaana olevan eläinlääkärin vastaanotto. Työaika painottuu kesään ja muihin loma-aikoihin kuitenkin siten, että virkaan valitulle järjestetään hänen niin toivoessaan lyhyt loma myös kesäaikaan. Praktiikka on pieneläinpainotteista (noin 90 % pieneläimiä), mutta käsittää myös suureläinpraktiikkaa.

Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus. Päivystys on järjestetty yhteistyössä Etelä-Satakunnan ympäristötoimiston kanssa. Päivystysringissä on kuusi eläinlääkäriä. Virkaan valittu kunnaneläinlääkäri voi toiveidensa mukaisesti tehdä päivystyksiä myös varsinaisen työaikansa ulkopuolisena aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Kokemus kunnaneläinlääkärin tehtävistä ja hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito katsotaan hakijalle eduksi. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Koeaika on 6 kk. Hakijan tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Rauman kaupunki on savuton työpaikka. Työntekijöiden tupakointi työaikana on kielletty.

Voit liittää hakemukseesi CV:n. Todistuksia ei tarvitse liittää hakemukseen. Pätevyyden osoittavat tutkintotodistukset, muut todistukset ja työtodistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Viransijaisuutta haetaan sähköisesti kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakuaika päättyy 20.12.2021 klo 16.00. Hakuajan päättymisen jälkeen vastaanotettuja hakemuksia ei voida huomioida.

Virka on tarkoitus täyttää 2.5.2022.

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ymparistoterveydenhuolto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitala
sähköposti: tiina.laitala@rauma.fi
puh. 044 707 2930

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Ympäristöterveydenhuolto, Eläinlääkintähuolto

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita.

Rauman kaupungin eläinlääkintähuollossa työskentelee kolme kunnaneläinlääkäriä, sijaisuuksia tekevä kunnaneläinlääkäri ja valvontaeläinlääkäri. Tällä hetkellä työskentelemme kahdella hyvätasoisella ja hyvin varustellulla vastaanotolla. Tarkoituksena on, että vuonna 2022 siirrymme työskentelemään uusiin yhteisvastaanottotiloihin.


Osoite: Kentäntie 2 / Lensunkatu 9, 26101 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat