Kunnaninsinööri - Vesilahden kunta

Kunnaninsinööri - Vesilahden kunta

Vesilahden kunta hakee kunnaninsinööriä kehittämään ja johtamaan kunnan teknistä toimea!

Kunnaninsinööri on teknisen toimen päällikkö (toimialajohtaja), teknisen lautakunnan asioiden valmistelija ja esittelijä sekä johtoryhmän jäsen. Kelpoisuusehtona korkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Arvostamme aiempaa teknisen alan työkokemusta, perehtyneisyyttä kunnallistekniikkaan (vesi ja viemäröinti, kadut, ym. infra) ja urakkamenettelyihin, kokemusta hankesuunnittelusta ja siihen liittyvästä sopimushallinnasta sekä kustannuslaskennasta. Eduksi luetaan hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä kokemusta kunnallishallinnosta ja -taloudesta, kaavoituksesta, hankinnoista, johtamistehtävistä ja itsenäisestä työskentelystä.

Tarjoamme haasteellisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi erinomaisen kehitysmyönteisen työympäristön. Vesilahdessa ideasi kuullaan ja sitä lähdetään kehittämään yhdessä eteenpäin. Kunnassa on käynnistymässä monia mielenkiintoisia kaava- ja muita kehityshankkeita ja meillä pääset osallistumaan aktiivisesti kasvavan seutukunnan kehitykseen sekä verkostoutumaan Pirkanmaan paraatipaikalla, koska Vesilahti on keskellä kaikkea!

Palkkaus KVTES mukaisesti. Myös nimikemuutos on myöhemmin mahdollinen. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.vesilahti.fi

Tuomas Hirvonen, vs.kunnanjohtaja, puh. 044 431 4340 / Pertti Uusi-Erkkilä, hallituksen pj, puh. 040 588 8630

Vesilahden kunta
Osoite: Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti

Vesilahden kunta on noin 4.400 asukkaan luonnonkaunis kunta Tampereen seutukunnassa puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta.

Tutustu työnantajaan