Kunnanjohtaja - Kittilän kunta

Kunnanjohtaja - Kittilän kunta

Kittilän kunta hakee kunnanjohtajaa määräaikaiseen viiden (5) vuoden virkasuhteeseen 1.1.2020 alkaen. Virka voidaan ottaa vastaan myös erikseen sovittavana aikana.

Kunnanjohtajan tehtävänä on kunnan hallinnon, taloudenhoidon ja palvelutuotannon johtaminen, elinkeinoelämän kehittäminen ja alueellinen yhteistyö.

Kunnanjohtajalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kunnallishallintoon ja -talouteen liittyvää monipuolista osaamista. Tehtävä edellyttää vahvaa strategista johtajuutta, kykyä määrätietoisesti saavuttaa tavoitteet ja saada aikaan tarvittavat muutokset. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

Virkaan valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kittilän kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset, joihin tulee liittää opinto- ja työtodistusjäljennökset, CV tai ansioluettelo sekä palkkatoivomus on toimitettava 27.8.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi.

Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse: kirjaamo(at)kittila.fi, sähköpostin aiheeksi Hakemus - Kunnanjohtaja.

Lisätietoja

http://www.kittila.fi

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Aki Nevalainen, puh. 0400 194 385, aki.nevalainen(at)kittila.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pekka Rajala, puh. 0400 808 781, pekka.rajala(at)kittila.fi

Kittilän kunta, Yleishallinto
Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Suurimpia työllistäjiä kunnan lisäksi ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan